Iphone füles jobboldali basszus része nem szól. Hová vigyem javíttatni?
Egyáltalán érdemes javíttatni? Tud valamit kezdeni vele egy szervíz? Hova vihetem? Kb. mennyibe kerülne?
Nem a kosztól nem hallatszik, hanem teljesen tönkrement a jobboldali fülesben a nagy hangszóró rész, csak a kicsi résből szól a zene.
Ha garis cserélik. A jackdugós új 3500 Ft.
Köszönöm!
De ez ugyanolyan jó minőségű, mint amit az iPhonehoz adnak dobozban? Azt hittem azok még mindig ilyen 10-12ezer körül járnak árban.
Azért olcsóbb, mert az MD827ZM/A termékszámút hivatalosan csak Kínában lehetne értékesíteni, és az árát az ottani vásárlóerőhöz szabták, de egyébként tök ugyanaz.
Lásd itt:
Nekem is volt olyan Sony Xperia Z2 telefonom, ami a termékszáma alapján román és bolgár piacra szánt volt, ezért volt egyharmaddal olcsóbb, mint a magyar piacra szánt.
Ha külföldi piacra szánt, akkor nincs rá magyar Apple márkaszerbiz garancia, de ez egy fülhallgatónál pont nem lényeges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!