Melyik fülest érdemesebb megvenni?
Figyelt kérdés
Pop vagy rap zenét hallgatok és ehez szeretnék fülhallgatót max 20000ft-ért.Sennheiser cx300 ii-t vagy Sennheiser cx 3.00-t néztem.Melyiket lenne érdemesebb megvennem?Vagy mást tudtok ajánlani esetleg? A lényeg hogy a magas-mély hangok rendben legyenek valamint basszus legyen,de ne túl erős.2018. aug. 23. 21:37
1/3 anonim válasza:
Neked a sony mdrzx310 -et javaslom ilyen feltételekhez. Szerintem szebben tolja ezt a stilust mint a sennheiser. Tudom mert én is ilyet használok. Sok boltban ki is lehet probálni pl mediamarkt, auchan stb. Javaslom, hogy tégy egy probát. Meg fogsz lepődni, hogy 8000ért milyet szól. Sok sikert
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm😊
Hogyha hangosabban hallgatok zenét nem szeretném hogy mások is hallják körülöttem hogy mit hallgatok.Esetleg ez a Sony olyan?
2018. aug. 27. 11:37
3/3 A kérdező kommentje:
Meg én mindenképp fülest szeretnék mert az utazásnál is kényelmesebb nekem
2018. aug. 27. 11:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!