Hogy tudnám összekötni az Orion Ht-420 megnevezésű házimozi szettet az okos tv-mel?
Banándugó
(nem a perverz majom gondolok:xd=
SCART-ról vehetsz le sztereó hangot, de sem biztos, minden fog szólni (pl. médialejátszó).
Vagy ott virít pirosan, optikáról 5.1 is lejön. Ma már volt ilyen téma:
https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__szorak..
Na várjál, most pontosan mit akarsz?
Azt akarod hogy a házimozid képét a TV-n lássad és a házimozin nézett filmjeidet például DVD video hangját a házimozid hangszóróiból halljad?
Vagy azt akarod hogy magát a TV hangját a házimozid hangszóróin keresztül akarod hallani?
Javaslom fotózd le a házimozid csatlakozóit hogy mi hol van és ennyi. Ha rendelkezik aux bemenettel akkor a Tv aux kimenetéből rátudsz csatlakozni ha ezt szeretnéd, és persze akkor a DVD videót is tudod hallani a házimozid hangszóróin át.
De ha van digitális audio bemenete a házimozidnak akkor a TV-n lévő kimenetből rátudod csatlakoztatni megfelelő kábellel.
De ha csak simán rá akarod kötni hogy nézhess filmet akkor a SCART csatlakozót javaslom vagy a HDMI csatlakozót, az jobb mert szebb a kép, és a hang, de kérdés hogy a házimozid rendelkezik-e ilyen kimenettel.
Konkrétan azt szeretném, hogy mikor a TV-n nézek valamit, akkor ne a tv hangszórója szóljon, hanem a hangfalszetté. Lehet kicsit össze vagyok keverve és a házimozi illetve a hangfalszett nem egy és ugyanaz :D
KÉP: [link]
Az erősítő felső kettő csatlakozója (Audio Input) L (bal) R (jobb) csatlakozójába, a TV alsó két (Audio) csatlakozóját (L-et L-het, R-et R-hez).
Remélem nő vagy...
Hát...azért ennyire analfabéta még én sem vagyok...Nem meglepő módon nem működött, ezért kérdeztem meg itt.
35/N
Vagy fejhallgató kimenetbe ilyen kábel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!