ORION HT 900 AUX probléma?
Figyelt kérdés
Lenne egy problémám a még 2011-ben vett ORION HT 900-as típusú házimozimmal kapcsolatban. Az lenne a probléma, hogy a házimozi bal oldali hangszórója AUX-on csak sistereg. A jobb tökéletesen szól. Gondoltam, hogy a kábel lesz a hibás, ezért vettem egy másikat. A probléma még mindig fenn áll. Arra is gondoltam, hogy visszaállítom a gyári beállításokat, hátha az majd segít. Az sem segített. Rádió és DVD nézés közben a bal hangszóró tökéletesen működik, tehát a hangszóró hibáját ki lehet zárni.
Mit lehetne tenni, hogy működjön AUX-on is rendesen?
2018. márc. 4. 18:03
1/3 anonim válasza:
Vidd el szerelőhöz, ő tudni fogja mit kell vele csinálni. Valszeg nem nagy hiba, de így egyrészt csak találgatni tudnék, másrészt ha nem értesz hozzá, jobb, ha nem nyúlsz bele. Amúgy próbáltad másik lejátszóeszközzel az aux bemenetet, nem lehet, hogy a lejátszóeszköz hibás?
2/3 A kérdező kommentje:
Próbáltam telefonnal, TV-vel és tablettel is. Mindenhol ugyanez tapasztalható.
2018. márc. 4. 21:12
3/3 A kérdező kommentje:
DE ha nem kell mélyre nyúlni, akkor azt én is meg tudom csinálni.
2018. ápr. 1. 10:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!