Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Tudnátok segíteni? Ps4 hitelká...

Tudnátok segíteni? Ps4 hitelkártya probléma.

Figyelt kérdés

2 problémám lenne.

Az egyik az hogy 3 bankkártyából egyet sem tudok hozzá adni a ps storba, mindig a kártya számnál azt írja nem érvényes, Mastercard.

A másik, van nekem 2db feltöltő kártyám ami 3 hónapos plusz tagság meg egy 3000 Ft-os. De amikor be szeretném váltani a kódokat, akkor mutassa, hogy még elérhető és nem volt be aktiválva, csak amikor aktiválnán be akkor kéri, hogy adjam először hozzá a bankkártya adataimat. És ez egy körforgás, semmi sem megyen. Mit tudnák tenni? Már az sokat segítene ha kód bevaltásnál nem kérné a bankkártya adatokat.

2018. márc. 1. 03:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Nemlehet ,hogy kevered a bankszamlaszamot a bankkartyaszammal?
2018. márc. 1. 18:13
 2/4 A kérdező kommentje:

Az lehet, én csak azokat az adatokat adom meg ami a kártyán található. Én ilyen sorrendben adom meg.

Nevem.

Hosszú szám.

Meddig érvényes.

3-4 jegyű szám hátlapon található.

2018. márc. 1. 19:50
 3/4 anonim ***** válasza:

En Xboxon hasznaltam 4 kartyat is, mindegyiket elfogadta...

Probald meg azt,hogy nem a konzolon irod be ,hanem a Ps/Sony oldalan (nemtudom Ps-nel hogy van) vagy vedd fel a kapcsolatot az ugyfelszolgalattal

2018. márc. 1. 20:45
 4/4 anonim ***** válasza:
Melyik országhoz regisztráltad az accountot? Csak mert pl, még régebben nem volt magyar store, és én ezért angol accot csináltam, és ahhoz se volt jó a magyar kártya.
2018. márc. 1. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!