Tudnátok segíteni? Ps4 hitelkártya probléma.
2 problémám lenne.
Az egyik az hogy 3 bankkártyából egyet sem tudok hozzá adni a ps storba, mindig a kártya számnál azt írja nem érvényes, Mastercard.
A másik, van nekem 2db feltöltő kártyám ami 3 hónapos plusz tagság meg egy 3000 Ft-os. De amikor be szeretném váltani a kódokat, akkor mutassa, hogy még elérhető és nem volt be aktiválva, csak amikor aktiválnán be akkor kéri, hogy adjam először hozzá a bankkártya adataimat. És ez egy körforgás, semmi sem megyen. Mit tudnák tenni? Már az sokat segítene ha kód bevaltásnál nem kérné a bankkártya adatokat.
Az lehet, én csak azokat az adatokat adom meg ami a kártyán található. Én ilyen sorrendben adom meg.
Nevem.
Hosszú szám.
Meddig érvényes.
3-4 jegyű szám hátlapon található.
En Xboxon hasznaltam 4 kartyat is, mindegyiket elfogadta...
Probald meg azt,hogy nem a konzolon irod be ,hanem a Ps/Sony oldalan (nemtudom Ps-nel hogy van) vagy vedd fel a kapcsolatot az ugyfelszolgalattal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!