Apple iPod 5g 80GB-ról mi a véleményetek?
Nincs olyan, hogy "iPod 5g 80GB"
Azt se tudod mit akarsz venni. Gondolom ilyet akarsz:
Am nekem 80 giga sok, zenéket cserélni rajta cirka 5 perc, videónézésre a kicsi képernyő miatt nem túl alkalmas, akkor már ipod touch.
Hmm.. olyan embert elég nehéz nem hülyének nézni, aki kioktatáskor a szavakat sem tudja helyes sorrendben használni :D
5. GENERÁCIÓ. Mi az, hogy nem létezik?? Írd már be google-be vagy valami mielőtt ilyeneket mondasz.
Itt én sem látok olyat, hogy ipod 5g. De próbáljátok meg ti is beírni apple oldalán, hogy ipod 5g. Ugyanezt fogja kidobni.
Kérdezőnek
Kisfiam, mielőtt külföldi oldalakat kezdesz nézegetni, szólj apádnak hogy tanítson meg angolul, vagy olvassa el neked.
Jól mondják, nem létezik az 5 generációs modell, a negyedik is múlt hét csütörtök óta van forgalomban.
Ha ennyire értetlen vagy, másként nem tudom neked elmagyarázni. Attól hogy a google dob neked találatot, attól még nincs.
Pl ilyenre is dob találatot, lehet hogy épp rólad van szó: [link]
Kíváncsi vagyok, hogy neked milyen angol tudásod van, hogy annyit nem tudsz beírni, hogy 5th generation. Tudod az angoloknál nem az van, hogy 5. generation, hanem 5th (fifth). De nem fogok neked angolleckéket tartani, ne haragudj.
Ennyi:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!