Mi lehet a baja szerintetek?
Vettem egy távirányítós helikoptert a tescoban, itthon ki akartuk próbálni, működött is minden, csak nem nagyon akart felszállni, aztán olvastuk hogy ilyenkor merülő állapotban van az akksi.
Sima AA elem kell egyébként a távirányítóba, csak LR6-os típusú, nem pedig sima R6.
Hát mi elsőnek sima R6-ost tettünk és működött.
Aztán azzal akartuk tölteni, azt hittük hogy tölti is, de semmi. Azóta raktunk bele gyárilag hozzá adott elemeket, (mert észrevettem a doboz alján:D) de sajnos így sincs semmi. A Távirányító pirosan villog mikor bekapcsolom, pedig a leírás alapján zölden kellene egyfolytában világítania.
Lehetséges hogy gyárilag van vele valami? Mert eltettem a nyugtát, garancia nincs rá, vagyis a pénztáros nem mondta!
Ha pirosan villog, az annak a jele hogy a távirányítónak nincs kapcsolata a drónnal. Abba is kell akku és be is kell kapcsolni, többnyire nincs kapcsoló, ha az akku csatlakoztatva van, akkor üzemképes. Erről a led fényei jeleznek vissza.
Szóval ha mindkettő üzemel, de nincs kapcsolat, akkor keress rá a csomagban kell lennie usb töltő adapternek is, hogy ne a távvezérlő elemeit merítve kelljen tölteni az akkukat.
Természetesen 3 munkanapon belül cserélik ha mégsem működne.
Ez sima helikopter. Nincs hozzá USB-s töltő, csak amit a táviránytóval lehet.
De próbálkozok.:s
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!