Stereo vagy 7.1?

Figyelt kérdés
Két fülesről lenne szó, elsősorban game-re kellene, de nem akarok 20+ ezreket költeni. Egyik amit néztem rapoo 200, másik spirit of gamer h70. Melyik éri meg jobban, illetve 7.1 vagy stereo jobb. Esetleg ha tudtok jobbat szívesen meghallgatom, olyan 15k-ig gondoltam max.

2018. okt. 11. 15:37
 1/8 anonim ***** válasza:
66%
Bedugod a füledbe és szól. Úgyis csak lövöldözöl, meg kardozol, nem mindegy min keresztül szól?
2018. okt. 11. 16:19
 2/8 A kérdező kommentje:
Kösz az építő hozzászólást, neked még magyar korrepetáláson kéne ülni nem pedig a gép előtt. Azt írtam elsősorban, nem azt, hogy csak, de 20 iq-val lehet nem tudsz különbséget tenni a szavak jelentése között. Értelmes hozzászólásokat még mindig várok.
2018. okt. 11. 16:23
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Na most..

1; Nem fogsz 15 ezer alatt találni NORMÁLIS 7.1 (fülhallgatót)

2; Nem mindegy hogy fül hallagtó vagy fej hallgató

3; 7.1 sokkal jobb, de 35 alatt ne is nézelődj

4; Külön kategória a kettő, egyik se ér többet a másiknál. Nem lehet össze hasonlítani a 7.1-et illetve a stereot.. Az éri meg jobban amelyikre futja a kereted. Ha nem akarsz 15 felett költeni, akkor maradj a stereo füleseknél

5; Legyél tisztában azzal hogy mi az a 2.1 , 5.1 , 7.1 illetve Stereo hangzás, hidd el legszívesebben vissza vonnád a kérdésed.

2018. okt. 11. 16:27
 4/8 anonim ***** válasza:
A kettőnek nem sok köze van egymáshoz, a csatornák száma (7.1) azt mutatja, hogy mennyire tiszta hangzású a füles, a stereo pedig inkább basszus-jellegű! Szóval a stereo inkább zenéknél jelentős, játékoknál (kardsuhintás, lövés, autó motorhangja) inkább a tisztább hangzásra érdemes menni, de olcsón örülj, ha 2.1-est kapsz, 7.1-est 30 ezer Ft alatt nem nagyon!
2018. okt. 11. 16:50
 5/8 anonim ***** válasza:
2.1 basszus jellegű, a stereo nem
2018. okt. 11. 18:19
 6/8 A kérdező kommentje:
Én úgy tudtam a 7.1 az ilyen térhatást keltő cucc a fejhallgatóban, hogy máshonnét szól a hátulról jövő hang mint az oldalsó stb. És kettő közül melyiket javasolnátok? Esetleg valami másikat?
2018. okt. 11. 19:36
 7/8 A kérdező kommentje:
Egyébként tisztában vagyok a fül illetve fejhallgató közti különbségekkel, de még nem hallottam embert aki füles helyett fejest mondott volna...
2018. okt. 11. 19:41
 8/8 anonim ***** válasza:

Mindenképpen 7.1

Ha van pénzed

2018. okt. 12. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!