Én nemrég örültem, mint majom a farkának amikor saját, összespórolt pénzből vettem egy Samsung S5230-at (ezzel cseréltem le a vagy négy éves telómat), iPhoneról még a legvadabb álmaimban se gondoltam. A mostani TV-m pedig egy már 18+ éves NDK-s gép. 3D TV? Naneee....
2010. jún. 24. 14:17
12/21 anonim válasza:
Előző vagyok:
13/F
2010. jún. 24. 14:17
13/21 anonim válasza:
Akkor is vissza írom, hogy ez kamu...
Csak ezzel akart felvágni, hogy ők milyen gazdagok, oszt lehet, hogy a nyomorszélén állnak mert nem bírják törleszteni a hitelüket amit anyja apja felvett.
Meg ez nagy képűség: "mondjuk most is iphoneom van"
Jaj haddjuk már takarodj inkább innen kis sz@rházi.
Meg ha már itt vagyunk ha ennyi pénzed van legalább eszed legyen iPhone helyett 100X jobb telefont tudok neked mondani.
Tudod ki hiszi el neked, hogy egy 12 éves taknyos kölyöknek 3D TV-t vesznek... Elég sok pénzetek van akkor...
2010. jún. 24. 15:50
15/21 anonim válasza:
13/F: Jajj, én dettó így vagyok vele [már írtam] a telóban meg a tv-ben is. De a telefon majd csak júliusban lesz :)
13/L
2010. jún. 24. 19:58
16/21 anonim válasza:
válaszoltam. hogy lehet választ törölni?
2010. jún. 24. 19:59
17/21 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem hazunom és nem vagyok sz@arházi sem!Ez az igazság,ha nem tetszik,nem kell válaszolni!
2010. jún. 24. 21:45
18/21 anonim válasza:
Miért vennél iPhone 4-et. Olvastál bármi kritikát is róla?? Egy kalap szar. Térerő se jön rajta rendesen ha marokra fogod. Ha telefont akarsz akkor android. Ha rám hallgatsz akkor Google Nexus One. 3D Tv hmm tuti jó de nem nézek annyi tévét h kihasználjam. Kb tv műsorok 80 százaléka nem való 3D-re(térhatású magdinéni na még csak az kéne). Ha néztél már 3D filmet akk biztos tudod h kb az első fél óra a király utána megszokod és kész. Szóval nem tudom én tuti a rászánt pénzt kérném hogy elpartizzam:D
2010. jún. 26. 01:11
19/21 anonim válasza:
android fanboy
2010. jún. 26. 11:24
20/21 anonim válasza:
06-24 15:32
Százszor jobb. LoL :) Iphone 4et nem nagyon fogja leverni a galakszi esszed :)
És ez az Android vs "szar az ájfon, fos, hülye apple, hülye aki megveszi, 100x jobbat tudok stb" kommentáló még az életében nem fogott a kezében iphonet, csak élből fikázza, mert nem engedheti meg magának.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!