Mit kell tudjak az elektromos cigiről? Még sosem volt, és a napokban szeretnék vásárolni.
Figyelt kérdés
Nem dohányzom, elektromos cigit is csak kipróbáltam.
Nem nikotinos szeretnék, csak sima aromást.
Mennyire költséges, milyen gyakran kell benne cserélni alkatrészeket, aromákat? (kb egy hónapra levetítve mennyire költséges)
Mikor megveszem, mit kell rajta nézzek? Minnél több watt-os legyen? Az aksija legyen nagy?
Ez a kiszemelt: Aramax Power
2018. szept. 11. 12:48
11/16 anonim válasza:
A józan észre nem hallgat, sőt, meg is sértődik az igazságon, a hülyeséget meg majmolni akarja. Gratulálok. "Okos" gyerek vagy.
12/16 A kérdező kommentje:
Takarodj! Nem kellesz ide 😂😂
2018. szept. 12. 20:09
13/16 anonim válasza:
Igazad van, minek is pazarlom az energiám egy ostobára...
14/16 A kérdező kommentje:
Azért mert egy marha vagy, akinek nincs magánélete, csak az interneten osztogatod az észt 😂😂
2018. szept. 13. 17:10
15/16 anonim válasza:
Az én ecigimben a porlasztót havonta kell cserélni (1000ft/db)
100ml liquidet szoktam venni (3100Ft) ami nekem 1-1,5 hónapig tart ki.
Havonta így 4100Ft.
Érdemes lenne egy kicsit gyengébb készülékkel kezdened szerintem.
16/16 anonim válasza:
Előző vagyok:D megnéztem a kiszemelt ecigit és szerintem az ideális lenne szamodra:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!