Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mit kell tudjak az elektromos...

Mit kell tudjak az elektromos cigiről? Még sosem volt, és a napokban szeretnék vásárolni.

Figyelt kérdés

Nem dohányzom, elektromos cigit is csak kipróbáltam.

Nem nikotinos szeretnék, csak sima aromást.

Mennyire költséges, milyen gyakran kell benne cserélni alkatrészeket, aromákat? (kb egy hónapra levetítve mennyire költséges)

Mikor megveszem, mit kell rajta nézzek? Minnél több watt-os legyen? Az aksija legyen nagy?

Ez a kiszemelt: Aramax Power

2018. szept. 11. 12:48
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Én azért használom, mert ezzel szoktam le a cigiről nikotinosat szoktam venni. Ez segit abban, hogy ne gyujtsak rá. A te esetedben nem tudom megmondani mennyire gyakran fogod használni mivel nem a függőséged miatt kell. Nekem egy 10 ml liquid 3-4 napra elég kb, hetente 1600-1800 ft. Porlasztót is kell benne néha cserélna havonta 1x 2x az enyémbe 1500ft /darab kb.

joyetech ego aio-t használok.

2018. szept. 11. 13:24
 2/16 Ypszilon1980 ***** válasza:
Nekem is Ego Aio van,porlasztó bele nekem 5db volt 2200Ft,igaz neten rendeltem. Nekem is 3-4 nap egy liquid, azt kb. 1000Ft-ért rendelem. Szerintem nikotinmentesnek nincs értelme, fura íze van. Amúgy meg önmagában nem a nikotin a gond.
2018. szept. 11. 14:31
 3/16 anonim ***** válasza:
Én is igy vagyok vele, egyszer vettem nikotin menteset de semmi értelme nem volt, vennem kellett egy erősebbet aztán higitottam. Én boltban veszem, netről valamivel olcsóbb.
2018. szept. 11. 17:10
 4/16 Ypszilon1980 ***** válasza:

Netről kb. feleannyi.

De valóban lehet azt, hogy felhigítod mentessel pl., ha a nikotinos erős. Egyébként neten lehet rendelni 3mg-osat is, az nekem pont jó.

2018. szept. 11. 17:39
 5/16 A kérdező kommentje:

Honnan tudom hogy mikor kell a porlsztót lecserelni?

Fura íze lesz?

2018. szept. 11. 18:47
 6/16 anonim ***** válasza:
52%
Ha eleve nem szívsz, akkor mi a fassznak akarsz vele buzziskodni? Mert ugye a cigiseket a nikotin irányítja, azok már kénytelenek szívni, mert nélküle agyilag megdöglenek a marhák (legalábbis ezt képzelik).
2018. szept. 11. 19:08
 7/16 A kérdező kommentje:

Mindig olyan társaságba vagyok ahol mindenki cigizik én pedig nem. Ki nem állhatom. Viszont az elektromos cigi illata meg íze nagyon bejött. Nem akarom gyakran szívni hanem hobby-ból. Ezzel mi a bajod?

Továbbra is maradt a kérdés, honnan tudom hogy a porlasztó cserés?

2018. szept. 11. 20:13
 8/16 Ypszilon1980 ***** válasza:
Ehhez el kell szívni egy-két flakon liquidet és érezni fogod, erre nem tudunk pontos választ adni. Attól is függ milyen porlasztó. Vagy égett íze lesz, vagy nem ad akkora párát már, vagy egyáltalán nem érzed már az aromát.
2018. szept. 11. 21:00
 9/16 anonim ***** válasza:

"Mindig olyan társaságba vagyok ahol mindenki cigizik én pedig nem. Ki nem állhatom."

Lol, ez a gerinctelenség tökéletes definíciója.

Hát figyelj, oké, legyél birka, kövess másokat, ne te irányítsd az életed. Sok sikert.

2018. szept. 11. 21:41
 10/16 A kérdező kommentje:

Kötekedj, mert felsapkázlak!!

Nem azt kértem hogy lolozz neg idézz.

Nincs semmi közöd ahhoz hogy mit kezdek magammal.

Bújj el és soha ne gyere elő!

2018. szept. 12. 07:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!