Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Számodra mik azok a szórakozta...

Számodra mik azok a szórakoztató erectronikai cuccok amik nélkül nem tudnád elképzelni a 7köznapjaidat?

Figyelt kérdés
2010. jún. 22. 13:22
1 2
 11/19 anonim válasza:

Gyerekek, ez kétségbeejtő... Ennyire megy a néphülyítés??

Ahogy Hofi mondta: "Ha legközelebb unatkozol, ott a jobbkezed"

2010. jún. 27. 15:08
 12/19 anonim válasza:
0%

Dejó hogy ennyi embernek van pénze laptopra, és a legtöbbje csak játékra használja! Ha már számítógép és játékra akkor már biztos hogy nem laptop, ha meg laptop akkor igencsak nyomós indoknak kell lennie hogy szüksége legyen rá az embernek!

Telefon nélkül élni lehet, de igencsak megnehezítené manapság már az életét az embernek!

Játszani aki bőven ráér főleg WOW-ozni annak meg nicsn is élete még :)

2010. jún. 27. 15:26
 13/19 anonim válasza:

a telóóm és a fülhallgatója. de fülhallgatója elromlott.. áá

ja meg a gépeem tv stb.

2010. jún. 27. 17:50
 14/19 anonim ***** válasza:
Nekem nincs nyomos indokom..görnyedjen a f.a.sz a gép előtt,görnyedtem eleget,megtehettem hogy vegyek laptopot,hát vettem...ennyi..munka után jobb az ágyban feküdve megnézni a dolgokat a neten+utazáskor is ott van ha kell!Valaki megteheti még ha ki sem tudja használni,ezért nem kell irigynek lenni rá!Valaki havonta eldohányoz 60 ezreket,meg elissza,más inkább gyűjt és vesz magának ilyesmi dolgokat!Ilyen egyszerű az egész!
2010. jún. 27. 17:51
 15/19 anonim válasza:

Mobiltelefonom, de az is csak az elérhetőségem miatt. Hülyének is néztek a Pannon boltban, mikor közöltem, hogy olyan telefont akarok, amivel SMS-t lehet írni meg telefonálni és nem kell bele mp3, fényképezőgép, GPRS, GPS, WAP meg ilyen vacakok!

Igazából a számítógépemet eléggé hiányolnám...

2010. jún. 27. 17:56
 16/19 Mr. Idegen ***** válasza:
100%

Plazma TV

Xbox360

Gép

Laptop

Mobil

Hifi

Házimozi > DVD lejátszó

Internet

2010. jún. 27. 20:07
 17/19 anonim válasza:
100%
Csak az mp4-em. Egyértelmű! ZENE 4ever!
2010. jún. 27. 22:14
 18/19 bary79 válasza:
Robotzsaru.
2010. jún. 27. 22:47
 19/19 anonim válasza:

- számítógép

- tv

- teló

- fényképezőgép

- mp3

2010. jún. 30. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!