Számodra mik azok a szórakoztató erectronikai cuccok amik nélkül nem tudnád elképzelni a 7köznapjaidat?
Figyelt kérdés
2010. jún. 22. 13:22
1/19 anonim válasza:
most halt meg az mp4em fülhallgatója és pánikba estem...:S mobil nélkül elvagyok. de ez nekem elég nagy csapás. délutánra apa hoz másikat:) ha a laptop ebbe a témakörbe tartozik, akkor azt is ide sorolnám.
2/19 anonim válasza:
A laptopom es a telom nelkul eleg nehez lenne az biztos:)
3/19 anonim válasza:
Nem biztos, hogy mindegyik szórakoztató elektronikai készülék, de azért:
Laptopom
Számítógépem
Mobiljaim
Fényképezőgépem
4/19 anonim válasza:
énnekem egy hete tönkre ment a telómon a headsetem ,
szerencse hogy van egy őskori mp3 lejátszóm xD
ha nem lenne sztem nem bírnék aludni se xD
meghát gépnélkül én ? életem darabja a számítógépem xD
5/19 anonim válasza:
számítógép, mobil (nem a telefonálás, hanem az egyéb funkciói miatt, pl zenét is mobilon hallgatok, fényképezni is ezzel szoktam, stb.). Azt hiszem ennyi, másom most épp nincs is ami szórakoztató elektronikai készülék lenne.
6/19 anonim válasza:
ps3+lcd tv+házimozi+bad company 2
7/19 anonim válasza:
notebook,pc(egyszerre a kettő),telefon,és egy adathordozo..jah és zenecucc..
10/19 anonim válasza:
nem találom a headsetem a telómhoz és kezdek bekattanii.. :S
amúgy na
laptop
telefon
headset
mp4
fényképezögéép(+usb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!