Házimozi csatlakoztatása tévéhez? Mi lehet a probléma?
Sziasztok!
Csatlakoztattam az LG tévémhez az Orion ht 500 hc hazimozit. Optikai kimenetem van a tévén és egy optika átalakító segítségével tudtam csatlakozni rca kábellel hozzá. Miután be kötöttem az összes hangfalat azt tapasztaltam, hogy csak az L és R Csatlakozásba kötött hangfalak szólnak a többi nem!Mi lehet a probléma?
Ha Toslink --> L/R átalakítóról van szó, akkor ne is várj többet.
Ilyen esetben a házimozi menüjében lehet valahol ál-térhatást beállítani, de én nem használok ilyeneket.
A privát üzenetben megadott link nem igazán jó, mert egy olyan oldalt hoz be, amin több árucikk szerepel. Azoknak csak egyike egy analóg L-R kimenetű eszköz, ha esetleg arra gondoltál.
Akkor viszont továbbra is érvényes az első üzenetben írt válaszom.
Amit privátban írtál, azt pedig nem nagyon tudom értelmezni. Én ezt tudom értelmezni:
"A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni."
Örülj neki, hogy egy ilyen átalakítóval megszólalt bármi is:)
A többi nem is fog szólni normálisan 5.1-ben sosem. Kéne egy olyan házimozi, aminek az erősítője képes feldolgozni a Dolby Digital 5.1-et és akkor lesz normális térhangzásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!