Androidos táblagép csatlakoztatása Windows 8.1-hez probléma?
Sziasztok!
Amikor csatlakoztatom a táblagépemet (ConCorde tab ONE, 4.2-es androiddal) a laptopomhoz (Windows 8.1) nem ismeri fel! A három usb port közül csak az egyiknél reagál (mármint a számítógép, a tablet veszi a töltést, de végig nem tudja, hogy géphez van csatlakoztatva), de akkor is csak annyit, hogy a Windows nem ismeri fel az usb eszközt. Esetleg drivereket honnan tudok letölteni? A tablethez nem kaptam, eddig korábbi Windowsokkal működött. (7, XP)
Szia!
Lehet, hogy ez a megoldás:
1. Dugd be a laptopba az USB kábelt, abba, amelyik reagál, de a tabletbe MÉG NE!
2. Jó erősen nyomd a hangerő lefele gombot, tartsd lenyomva
3. Miközben lenyomva tartod a "hang le" gombot, csatlakoztasd hozzá az USB kábel másik végét.
Elvileg így nekiáll azonnal drivereket telepíteni, és innentől jó lesz.
Ha ez után sem menne, akkor csináld ezt:
(Nekem 4.1 van rajta, de azért próbáld meg, hátha nálad is van ilyen beállítás)
Menj be a beállításokba --> tárhely --> pipáld be az "Enable media scanning on SD" és az "Enable media scanning on USB" beállításokat, majd próbáld meg csatlakoztatni a laptophoz újra. Ha egy egyszerű csatlakoztatás után nem megy, próbáld meg megint a hengerő lenyomásos módszerrel.
Sok szerencsét! :)
Remélem tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!