Ti használtok még VHS-t, DVD lejátszót, Hifi kazettás Deck-et, CD lejátszót, lemezjátszót? Régi adathordózókat is?
Én nálam már rég kivannak húzva a hálózatból.
Csak DVD lemezt használok még, mert még nem fogyott el.
Már megint te? Sosem állsz le?
Ez az oldal nem dumcsizásra való, hanem segítségkérésre.
DVD-t én is használok, mert nagy filmmániás vagyok, és manapság már nagyon olcsón és egyszerűen meg lehet venni DVD-n majdnem minden filmet, ráadásul a VHS kazettával ellentétben a DVD lemezen akár örökéletű is lehet a film, ha vigyáz rá az ember!
VHS-t abszolút nem! Szeretek nosztalgiázni, de minden olyan film, amit gyerekkoromban láttam VHS-en, ma már kapható DVD-n, esetlegesen a neten is fent van teljes hosszában!
Van egy régi bakelit lemezekhez gyártott, de modern (10 éves) Watson PH 5000 lemezjátszó, illetve a rádióhallgatásra használt magnóban is van CD-lejátszó, de ezeket nem használja itthon senki.
Viszont tervben van egy vadiúj, bluetooth-os hifi vásárlása, mert ha telefonról rácsatlakozok, annak a hangfalaiból hangosabban és szebben, élvezhetőbben szólnak a Youtube-zenék, és egy olyan hangfal sokkal ütősebb, mint egy sima kis bluetooth-hangszóró!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!