Használtok még VHS-t, asztali DVD lejátszót, BLU-RAY lejátszót, Kazettás magnót, Bakelit lemezjátszót, CD lejátszót 2018?
Azt azért nem értem miért elavult sok embernek a VHS, pedig a lemezjátszó ês kazettás magnó újra dívatba jött.
Szerintetek miért?
Vhs-t már nem. Viszont mini DV kazettát igen a kamerámhoz.
Asztali DVD lejástzóm nincs, viszont PS3-an szoktam DVD és BD filmeket nézni, piacon néha olcsón lehet jó filmeket kapni.
CD-s rádiós magnó van a munkahelyemen. Néha hallgatok CDt vagy kazettát.
Lemezjátszóm sajna nincs, lemezeim viszont még vannak.
Mert tartósabb a VHS, mint a CD mondjuk.
Nekem van asztali dvd lejátszóm is, meg cd lejátszóm is, szerintem a cd az még jó dolog, én használom ezeket.
szántóvető:
Úgy látszik, erre már nem tudsz válaszolni.
# 7 Szerinted VHS videomagnót érdemes szervizeltetni?
5 hiba típusa van a videomagnómnak.
1. Némelyik LP kazetta fut ugrál a kép, ezt szervizbe meg se tudták csinálni 2012-ben.
2. Kazetta széllejit rongálja, néha lazán adja ki a szalagot a VHS.
3. Néha nem tuja rendesen ki adni a kazettát, az egyik vége majdnem a tetejéhez ér a videomagnónak, a másik vége meg lent marad, néha nem tudja be venni a kazettát.
4. Néha vissza pörgetni se tudja a kazettát inkább ki kapcsol.
5. A visszapörgető gomb se működik mindig, néha azzal is elindul a lejátszás.
6. Hiba meg a videomagnó távirányítójával van, nem sok gomb működik már rajta, hiába próbáltam ki vadi új elemmel.
Az audio kazettás hifim részén meg meg vannak repedve a görgők.
Ezek közül melyikbe lenne érdemes pénzt bele költeni?
szántóvető:
Szerinted a CD, DVD, BD lejátszó/olvasó ki fog menni a divatból mint a VHS?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!