Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Használtok még VHS-t, asztali...

Használtok még VHS-t, asztali DVD lejátszót, BLU-RAY lejátszót, Kazettás magnót, Bakelit lemezjátszót, CD lejátszót 2018?

Figyelt kérdés

Azt azért nem értem miért elavult sok embernek a VHS, pedig a lemezjátszó ês kazettás magnó újra dívatba jött.

Szerintetek miért?

2018. máj. 18. 22:39
1 2 3
 11/22 szántóvető ***** válasza:
nem látok a jövőbe de úgy gondolom hogy még jóideig maradni fognak.
2018. máj. 19. 18:10
 12/22 A kérdező kommentje:

szántóvető.

Amit le írtam a 7 válaszolónak, arról mi a véleményed?

Néha szoktam kazettán zenét hallgatni, ha nincs itthon internet vagy retrózni akarok.

2018. máj. 19. 18:16
 13/22 A kérdező kommentje:

A DVD felvevőmet is érdemes meg csináltatni?

Tálca nem nyílik ki.

Néha még szoktam használni.

2018. máj. 19. 18:30
 14/22 szántóvető ***** válasza:

"Én a vhs-t csináltatam meg 28 ezerért."

"# 7 Szerinted VHS videomagnót érdemes szervizeltetni?

5 hiba típusa van a videomagnómnak."-tehát költöttél rá de továbbra sem jó.szerintem másold át a vhs kazik tartalmát dvd-re,a lejátszót meg nyugdíjazd.

a dvd felvevő az más,főleg ha nincs nagy baja.a magnókazettára nem tudok mit mondani.amiket hallgatsz azok nincsenek fent a neten?valamilyen neted csak van otthon.

2018. máj. 19. 18:43
 15/22 A kérdező kommentje:

"5 hiba típusa van a videomagnómnak."-tehát költöttél rá de továbbra sem jó.szerintem másold át a vhs kazik tartalmát dvd-re,a lejátszót meg nyugdíjazd."

5x volt már szervizben a videomagnóm, görgőt cserélték ki legutóbb, alig hittem el telefonba mikkor mondta a szerviz az összeget. Múlt hét előtt digitalizáltam mindent VHS-ről.

DVD felvevőm 1x volt még szervizben, ugyan ez a tálca hiba volt, és egy idő után nem kapcsolt be, csak néha halványan világított a led, és égett szaga volt, 6500 Ft-ba került a javítása 2013-ban.

"a magnókazettára nem tudok mit mondani.amiket hallgatsz azok nincsenek fent a neten?valamilyen neted csak van otthon."

3x volt már bajom a hifi kazetta részével, de akkor még jot állásos volt 2008-2009-ben, bakelit része is nyikorog mikkor elindítom, a cd részénél szintén tálca gond, meg a cd rész gombjai nehezen működnek a hifin.

Sajnálnám ki dobni a hifit mert jó hangja van.

Nem mindegyik zene van fent neten. Netem persze hogy van, itthonról írok.:)

2018. máj. 19. 19:19
 16/22 A kérdező kommentje:

"5 hiba típusa van a videomagnómnak."-tehát költöttél rá de továbbra sem jó.szerintem másold át a vhs kazik tartalmát dvd-re,a lejátszót meg nyugdíjazd."

Erre vissza térek most.

Pár honnapja lett a videomagnónak ez a sok hibája, eddig csak egy baja volt LP kép ugrálás, amit nem tudtak meg csinálni. Fej púculásnál azt vetem észre hogy a fejdobon vannak kis foltok.

2018. máj. 19. 19:58
 17/22 szántóvető ***** válasza:
akkor ideje nyugdíjazni a videomagnót.amúgy is láttad az összes filmedet legalább hússzor nem?
2018. máj. 19. 20:34
 18/22 A kérdező kommentje:

"akkor ideje nyugdíjazni a videomagnót.amúgy is láttad az összes filmedet legalább hússzor nem?"

Igen, már digitális formában vannak, azért digitalizáltam be minél előbb mert biztos hamarosan még rosszabb, még több hiba lesz a videomagnómmal.

Akkor a DVD felvevőmet meg csináltatom hamarosan.

Szerintem a hifit is meg fogom.

Hifit szerinted is meg érné?

Nem olyan elavult a hifi kazetta része sem, mint a VHS.

2018. máj. 19. 20:43
 19/22 szántóvető ***** válasza:
ok csináltasd meg a hifit.a dvd felvevő pótolható pc-vel is.csak ugye nem tudom hogy milyen cuccaid vannak ill miket használsz.de ha olyan fontos a felvevő akkor csináltasd meg azt is.
2018. máj. 20. 10:57
 20/22 anonim ***** válasza:

A vinylt meg a vhs-t ne keverjük már egy kategóriába. Mert míg az előbbi mindigis az audiofil/high end zenehallgatás képviselője volt, most is az, addig a másik egy túlszárnyalt, funkcióját vesztett technika, ami csak heccnek meg nosztalgiának jó.

Amúgy te itt éled az életed? Honnan van neked ennyi időd, hogy havonta több tucatnyi kérdést feltegyél ugyanarról? Nem unod még, hogy másokat kérlelsz, hogy döntsenek helyetted?

2018. máj. 20. 15:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!