Hogy kössem össze a hifimet PC-vel vagy tévével, ha nincs AUX bemenete a hifinek?
"Honnan tudod van lemezjátszója és kazetta részei?"
Miután megadtad a típusát, én is tudok keresőt használni. Főleg a képkereső gyakran hasznos tud lenni a műszaki témákban is.
Többin meg felesleges lovagolni, egyiken van, másikon nincs, ez csak a gyártó döntése / szeszélye / spórolása.
Panasonic eleve más műfaj, máskor meg egy kacaton is ott figyelhet.
Kazetta adapter-ről sok rosszat olvastam, aki már meg vette. Nem játssza a hifi, rossz a hangja, hamar el romlik.
Fm transmitter-ről meg hogy sistereg, nem működik, hamar elromlik, mások is be tudják fogni.
Te is használtál ilyeneket?
Mi a véleményed róluk?
Szakmabeliként nem alázom magam ilyenekkel.
Hamarabb építek egy komplett erősítőt.
Szerinted baj hogy a hifi jack kimenetére kötöttem a házimozit?
Tévénél, telefonnál is a jack kimenetébe kötöttem a házimozit?
Nem hangosítom fel max-ra.
És az is baj hogy a hifi hangfal kimenetébe bele tettem 3 db hangfal vezetéket, a másik oldalra csak 2 db hangfal vezetéket?
4 db Millenium hangfalam van, és egy 8 Ohm hangfal 75 wattos házi készítésű.
Házimozi:
Fejhallgató-kimenetre nem ideális erősítőt kötni, de kompromisszummal elmegy éppen.
"És az is baj hogy a hifi hangfal kimenetébe bele tettem 3 db hangfal vezetéket, a másik oldalra csak 2 db hangfal vezetéket?"
Vezetéket köthetsz, ezt így nem tudom értelmezni, de hangszórókat párhuzamosítva már csak megfontolással, impedancia és terhelhetőség függvényében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!