Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hogy kössem össze a hifimet...

Hogy kössem össze a hifimet PC-vel vagy tévével, ha nincs AUX bemenete a hifinek?

Figyelt kérdés

PC-n van előlapon mikrofon és jack.

Itt a tévém:

[link]

Millenium MN 9644 mini hifim.

2018. aug. 31. 15:25
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Volt barátnőm apjának van egy Panasonic hifije két kazettás, 5 CD-s, és van AUX bemenete.

A nagybátyáméra hogyhogy tettek AUX-t?

Pedig nem nagy márka.

Link:

[link]

[link]

2018. aug. 31. 20:14
 12/17 anonim ***** válasza:

"Honnan tudod van lemezjátszója és kazetta részei?"

Miután megadtad a típusát, én is tudok keresőt használni. Főleg a képkereső gyakran hasznos tud lenni a műszaki témákban is.

Többin meg felesleges lovagolni, egyiken van, másikon nincs, ez csak a gyártó döntése / szeszélye / spórolása.

Panasonic eleve más műfaj, máskor meg egy kacaton is ott figyelhet.

2018. aug. 31. 20:55
 13/17 A kérdező kommentje:

Kazetta adapter-ről sok rosszat olvastam, aki már meg vette. Nem játssza a hifi, rossz a hangja, hamar el romlik.

Fm transmitter-ről meg hogy sistereg, nem működik, hamar elromlik, mások is be tudják fogni.

Te is használtál ilyeneket?

Mi a véleményed róluk?

2018. aug. 31. 21:13
 14/17 anonim ***** válasza:

Szakmabeliként nem alázom magam ilyenekkel.

Hamarabb építek egy komplett erősítőt.

2018. aug. 31. 21:24
 15/17 A kérdező kommentje:

Szerinted baj hogy a hifi jack kimenetére kötöttem a házimozit?

Tévénél, telefonnál is a jack kimenetébe kötöttem a házimozit?

Nem hangosítom fel max-ra.

És az is baj hogy a hifi hangfal kimenetébe bele tettem 3 db hangfal vezetéket, a másik oldalra csak 2 db hangfal vezetéket?

4 db Millenium hangfalam van, és egy 8 Ohm hangfal 75 wattos házi készítésű.

Házimozi:

[link]

[link]

2018. aug. 31. 21:48
 16/17 A kérdező kommentje:
4 db gyári Millenium hangfal van, 2 db hangfalt még rendeltem hozzá régen.
2018. aug. 31. 21:50
 17/17 anonim ***** válasza:

Fejhallgató-kimenetre nem ideális erősítőt kötni, de kompromisszummal elmegy éppen.

"És az is baj hogy a hifi hangfal kimenetébe bele tettem 3 db hangfal vezetéket, a másik oldalra csak 2 db hangfal vezetéket?"

Vezetéket köthetsz, ezt így nem tudom értelmezni, de hangszórókat párhuzamosítva már csak megfontolással, impedancia és terhelhetőség függvényében.

2018. aug. 31. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!