Mennyibe kerül kb egy elfogadható gamer pc-t összerakni manapság?
Na ez engem is érdekel:D
(Bocsi, hogy nem a kérdésedre válaszolok.)
A 2. hozzászóló jól írta az árakat.
Neked pedig először is elkell dönteni h PC vagy konzol vonalon akarsz mozogni.
Nem használtam konzolt, az biztos, hogy jobb ár/érték arányú, mint egy PC. Ha jól tudom, ott "kötelező" megvenni viszont a játékot, ami nem olcsó. Jó persze PC-n is kötelező, de mint tudjuk vannak egyéb lehetőségek... :)
Ugyanakkor az is igaz mostanság, hogy PC-nél már nincsenek meg azok a nagy előrelépések (pénzkidobások), mint régen. Anno megvettél egy CPU-t, hamar elavult. Jelenleg több éves procikkal is lehet játszani, és ahogy észrevettem VGA terén is erre fele megyünk el. Ha veszel egy erős PC-t, azzal éveket kilehet már húzni.
Összeállított PC? Mindig ellene voltam, sok a felára. Ez régen volt. Manapság talán már nem annyira. Illetve pont pár hete az Emag-ban olyan brutális akciók voltak az előre összeállított PC-re, hogy csak lestem. Ha én raktam volna össze megrendelt alkatrészekből, akkor legalább 20-30 ezer Ft-al többe került volna a gép, mintha egybe megveszem. Mivel a háza pl. a Lenovonak nagyon tetszett, még meg is fordult a fejemben, hogy megveszem, az alkatrészeket eladom, és meglesz a házam ingyen :). De aztán nem merültem bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!