Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » A fülhallgató jobb és bal...

A fülhallgató jobb és bal oldala eltérő hangerővel szól. Hogyan lehet azonos hangerőséggűvé varázsolni?

Figyelt kérdés
Ma vettem a Media marktban egy olcsó, 3000 Ft-os füllhallgatót, de a két oldal eltérő hangerővel szól. Ezt lehet állítani valahol gépen és telón vagy ha nem akkor visszaadják a pénzem?

2018. aug. 21. 17:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Gépen nem tudod állítani (W10) Ha megvan a blokkod, és jószívű az eladó, elcserélheted egy másikra. Pénzt tutira nem adnak vissza.
2018. aug. 21. 17:51
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez nem az eladó jófejsége, ha megvan a blokk, akkor cserélheted másikra. Felvesznek egy jegyzőkönyvet, kapsz egy a4-es papírt, amire le van írva, hogy 3000 Ftos visszárud van, választhatsz mást. Ha drágábbat választasz, ráfizetsz. Ha nagyon nem találsz mást, odaadják ajándékkártyán az árát, bár azt nem szeretik.
2018. aug. 21. 18:10
 3/4 anonim ***** válasza:
Próbáld ki 2 készüléken, ha mindkettőn ez a hiba akkor csere mert hibás
2018. aug. 21. 18:48
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Visszamentem és adtak egy A4-es papírt amivel levásorlhattam 3000 forintot.
2018. aug. 21. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!