Tudnátok ajánlani olyan agyba dugós fülhallgatót ami nagyon strapabíró és jó a hangzása? Többen írjatok annyit amennyit tudtok, az a lényeg hogy strapabíró legyen és olyan 6-5 ezer forintért.
Figyelt kérdés
#fülhallgató #agyba dugós
2018. aug. 10. 01:08
1/2 anonim válasza:
Skullcandy!!!:) Van belőle 20 ezeres is de van 5-6 körül is nekem van 2 belőle. Baromi jól szólnak, viszont 10/6-7 a strapabírás ezt úgy értem magától nem fog neked elromlani de mint minden füles ez is eltud szakadni, megtörni stb. Nekem nagyon bejött és le sem cserélném már másra! Eruronicsba vettem mindegyiket :)
2/2 Miss Endzsi válasza:
Skullcandy tényleg jó, nekem is volt. Nem lett volna vele semmi baj, ha nem teszem tönkre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!