PS4/Xbox one S rá tud csatlakozni olyan wifi hotspotra amit telefonon osztok meg (mobilnet)?
Codoztam sokat mobilnettel meg fifaztam ,azokkal semmi gond nemvolt. GTA5-ot is jatszottam ott sem volt lag ,csak erezheto volt ,hogy gyengebb a net mint mondjuk ha kabellel jatszanek (ha wifirol jatszol lehet akarmilyen jo nem lesz olyan stabil mint a kabel). A letoltesi sebessegen nyilvan latszott ,hogy lassu. Egyebkent meg belassitott mobilnettel (akkor meg elterjedt volt az,hogy ha elfogy a neted akkor belassitjak) is Codoztam,jatszhato volt ,de lassan toltottek be a palyak es neha szepeket laggolt.
Annyi problema volt ,hogy codnal (black ops2) volt ilyen "nat type" es ha rendesen (routerbol) kabellel jatszottam akkor "Open"en volt viszont ha mobilnetrol akkor neha "Moderated" neha meg "Strict" volt. Hogy ez miert baj (ha baj) azt nemtudom ,de ennyi tunt fel.
Viszont azzal azért számolj,hogy ezek 360-as tapasztalatok. Tehát semmi sem garantálja (legalábbis én nemtudom garantálni),hogy a következő generáció egyáltalán képes e a hotspotra csatlakozni és ha képes is akkor tudsz e majd vele stabilan játszani. A letöltésekhez meg annyit,hogy egy pár száz megás frissitést mobilnettel volt,hogy fél órán át töltöttem,mig kábellel 40 másodperc volt,szóval Onen az 50gigás játékokat szerintem hanyagolt mobilnettel.
(Annyival még kiegészitem,hogy a mai netcsomagok sokkal gyorsabbak,haverom korlátlan mobilnetjével 10mbps körül szedett torrenten ,szóval ha annyival töltenél Xboxon akkor nem lenne baj.)
A beüzemelés kötelezően frissíti a dashboardot ami akár több GB is lehet. Nagyobb játékok simán 50-100GBok.
Ha a nat strict vagy restricted akkor csak olyanokkal tudsz játszani a neten akik openek. Opennel bárkivel tudsz játszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!