Abban kérnek segítséget, hogyan tudnám azt elrejteni a szolgáltató elől, hogy megosztom a mobilnetet?
Nem látom értelmét az egésznek.
Egy szolgáltatónak mégis hogy van köze ahhoz, hogyan használod a mobilneted? Ráadásul korlátlan.. ez így elég irreális.
Elvileg tudniuk sem kéne róla, mikor osztod meg.
Pontosan hogyan jelezték hogy nem szabad? Mi történik, ha továbbra is úgy használod?
Sms-t kaptam. Az ÁSZF-ük sajnos tényleg tartalmaz ilyet :( azért lettem volna kíváncsi, hogy van-e valamilyen módszer. Arról viszont fogalmam sincs, hogyan szűrték ki. Az SMS után valóban felhívtam őket és megkérdeztem, hogy na akkor ez most mégis mi? A saját netemet használom a saját laptopomon, de közölték, hogy sajnos ezt nem lehet.
Tisztelt Ügyfelünk! Tàjékoztatjuk, hogy az ÅSZF 2.3 pontja alapjàn a Freedom Bronze tarifacsomag rendeltetésszerü személyi hasznàlatàt megszegte. Az igénybevételi feltétel a személyi hasznàlat mellett a UPC Wi-Free és az otthoni wifi hasznàlata (amennyiben wifis modemmel rendelkezik). Ha tevékenységén nem vàltoztat, mòdunkban àll az ÅSZF fenti pontjàban meghatàrozott mobilcsomagra àtvàltani Önt. Üdvözlettel: UPC
#1 vagyok.
Ki akarsz b..ni velük? Telepítsd a telódra az Orbot böngészőt! Az a TOR mobil verziója, akár konkrétan te is beállíthatod a bejelentkezési IP címed, de ha nem akkor generál egyet! Legális, tehát nem tagadhatják meg hogy használd! Meg fogják tagadni, te pedig simán beperled őket szerződésszegés miatt!! Rohadjanak meg!
Érdekes is lenne ha még abba is bele ugathatnának hogy milyen alkalmazást telepítesz! Nyazsgem nekik!
Végül is az Orbot (TOR) lényege, hogy kizárd a megfigyelésed lehetőségét!
Igazából nem is kell rajta az IP-cím rejtést bekapcsolni, mert az adatforgalmat is random titkosítja Teljesen eltérő módon mint a normál protokoll, tehát még az első kapcsolódási pontod (UPC) sem fog belőle érteni semmit! Kizárólag a "célállomás" lesz csak képes értelmezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!