Egy Fujifilm FinePix S2100HD középkategóriás fényképezőgép megéri az árát?
Na, szeretnénk venni egy fényképezőgépet, és most ez akciós:
15x optikai zoom, 12.2mp... (többiekhez nem nagyon értek)
Nem akarok profi képeket csinálni, csak úgy a családi képeket ezzel megörökíteni.
Akciós, és olcsóbbért nem találtam ilyen jót. A nagy kérdés: Megérne ilyet venni?
Igazából többet nem szeretnék költeni.
Gép+Táska+Memokártya
Ja, és ki van írva, hogy ingyenes házhoz szállítás. Szerintetek meglehet bennük bízni, hogy nem kell majd érte fizetni?
A válaszokat előre is köszönöm!
Egy zenét linkeltél be :)
Egyébként sokat kérdezik, hogy ez vagy az a fényképező jó lesz-e nekik de nem értenek hozzá. Úgyis automata módon kattogtat a legtöbb ember (valószínű te is így fogsz), gyakorlatilag a mai gépekben csalódni nem tudsz, nagyon hasonló teljesítményt hoznak (csak szélsőséges ISO értékeken, és többszörösére nagyított képeken jönnek ki a hibák pl kromatikus aberráció, de vagy azt se tudod, hogy ezek léteznek, vagy észre sem veszed)
Köszi a gyors választ, és bocsi a linkért xD
Itt a helyes, és köszönöm a helyes megjegyzést, igaz nem vagy profi fotós, és nem nagyon szűrtem le semmit xD De köszönöm!
nézd meg milyen képeket csinálnak vele! Van aki s1500 al is jobbakat, mint az s2100 al :) Nekem s1500 van és meg vagyok vele elégedve :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!