Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Egy Fujifilm FinePix S2100HD...

Egy Fujifilm FinePix S2100HD középkategóriás fényképezőgép megéri az árát?

Figyelt kérdés

Na, szeretnénk venni egy fényképezőgépet, és most ez akciós:

[link]

15x optikai zoom, 12.2mp... (többiekhez nem nagyon értek)

Nem akarok profi képeket csinálni, csak úgy a családi képeket ezzel megörökíteni.

Akciós, és olcsóbbért nem találtam ilyen jót. A nagy kérdés: Megérne ilyet venni?

Igazából többet nem szeretnék költeni.

Gép+Táska+Memokártya

Ja, és ki van írva, hogy ingyenes házhoz szállítás. Szerintetek meglehet bennük bízni, hogy nem kell majd érte fizetni?

A válaszokat előre is köszönöm!

2010. jún. 20. 21:21
 1/4 anonim ***** válasza:

Egy zenét linkeltél be :)

Egyébként sokat kérdezik, hogy ez vagy az a fényképező jó lesz-e nekik de nem értenek hozzá. Úgyis automata módon kattogtat a legtöbb ember (valószínű te is így fogsz), gyakorlatilag a mai gépekben csalódni nem tudsz, nagyon hasonló teljesítményt hoznak (csak szélsőséges ISO értékeken, és többszörösére nagyított képeken jönnek ki a hibák pl kromatikus aberráció, de vagy azt se tudod, hogy ezek léteznek, vagy észre sem veszed)

2010. jún. 20. 21:42
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi a gyors választ, és bocsi a linkért xD

[link]

Itt a helyes, és köszönöm a helyes megjegyzést, igaz nem vagy profi fotós, és nem nagyon szűrtem le semmit xD De köszönöm!

2010. jún. 20. 21:46
 3/4 anonim ***** válasza:

[link]

nézd meg milyen képeket csinálnak vele! Van aki s1500 al is jobbakat, mint az s2100 al :) Nekem s1500 van és meg vagyok vele elégedve :)

2010. jún. 22. 09:23
 4/4 anonim válasza:
Én vettem márciusban egy 2100HD-t. Nagyon jó képeket lehet vele készíteni, könnyű kezelni, de én inkább maradnék a kompakt gép mellett, így eladom. 39500 Ft-ért tettem fel a netre. Ha esetleg érdekel, írj a privát e-mailemre.
2010. aug. 2. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!