Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Fényképezőgép - milyet vegyek?...

Fényképezőgép - milyet vegyek? (Középkategóriás)

Figyelt kérdés

Tudtok ajánlani fényképezőgépet (középkategóriásat)?

Elvárás:

- Minél pontosabban adja vissza a színeket

- Éjszaka is

- lehet régi típus, de digitális kéne

2011. jan. 3. 13:33
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem Panasonic van, és merem is ajánlani (DMC FX40). Korábban Samsung volt, de 3 hónap után beadta a kulcsot és a képei sem voltak valami szépek.

Panának könnyű a menüje, szép, erős az LCD kijelzője, sokáig bírja az akku és gyönyörű képeket készít. Bár néha hajlamos a zajosodásra, de kis állítgatással kiküszöbölhető.

Ha most kellene vennem, akkor ezt venném: [link]

8x optikai zoom elég ritka kompaktok közt.

2011. jan. 3. 13:43
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, de ennél komolyabbra gondoltam!
2011. jan. 3. 14:18
 3/4 anonim ***** válasza:

Ja, de akkor írd meg, hogy mit jelent nálad a komolyabb.

Kompakt kiesett, maradt a bridge, meg a tükörreflexes. Mind a három kategóriában van középkategória. :S

2011. jan. 3. 14:25
 4/4 anonim ***** válasza:

Konkrét felhasználási terület kellene a pontos javaslathoz.

Nekem pl. ilyenem van és elégedett vagyok:

[link]

A Nikon is gyárt hasonlóan jókat. Én ettől a két cégtől vennék, ami nem jelenti azt, hogy a többiek nem jók. Viszont itt a cégek múltja és tapasztalata nagyon nagy, valamint a gyári és külső cégek által ezekhez (is) illeszkedő kiegészítők száma tart a végtelenhez.

2011. jan. 3. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!