Xbox live megszakad miért?
Figyelt kérdés
kb 10 15 percenként megszokott szakadni valamiért a live ilyenkor visszadugom a netet a gépbe jó vissza a boxba megint jó 10 15 percig aztán szakad miért lehet? nem flashelt vadonat új2010. jún. 20. 15:02
1/10 anonim válasza:
Menj ki levegőzz egy kicsit a haverokkal, és hagyd az Xbox-ot.Van élet nélküle is. Remélem segítettem.
2/10 anonim válasza:
Hasonló gondom van érdekelne a megoldás. Az első anyádnak mond el a véleményed.
3/10 anonim válasza:
Első vagyok.
15:43-as : Neked sem lehet valami fényes életed, már csak a hozzászólásodból ítélve sem. :( Nem lehetsz több 13-nál, bár lehet csak az értelmi szinted van ezen a mércén. Mindegy is.
Ugyanazt tudom ajánlani, mint a kérdezőnek. :)
4/10 anonim válasza:
én is egyetértek az első és egyben a második válaszolóval:
ne üljetek a számítógép ,és a TV előtt!most egész nyáriszünetben kockulni fogsz?am kíváncsi lennék hány éves vagy?
5/10 anonim válasza:
28 vagyok, de maradnál a tárgynál?
6/10 anonim válasza:
am nekem is van boxom de nem ülök előtte.am Slimed van?mert annál lehetnek még ilyen live akadozások
7/10 A kérdező kommentje:
nem tom slim vagy fat 2009-es és köszi a válaszokat nem rossz az 1. válaszoló ötlete sem de ez nem fogja megoldani a problémám :)
2010. jún. 20. 18:11
8/10 A kérdező kommentje:
ja és nem azért vettem meg méregdrágán hogy utána cseppet se foglalkozzak vele
2010. jún. 20. 18:12
9/10 anonim válasza:
de feltudnak baszni egyesek amikor nem a kérdésre válaszolnak, hanem elkezdenek oktatni-.-"
a kérdésre pedig: ha új akkor van rá gari, szóval vidd vissza hátha a gépben van a hiba
10/10 A kérdező kommentje:
megértelek, és a választ köszönöm egyébként még vam asszem 2,5 év :)
2010. jún. 20. 19:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!