Miért nem tudok tv adást rögzíteni a tv-mel?

Figyelt kérdés
elvileg lehetne van rec gomb is a távirányítón de nem reagál rá semmit. bedugom a pendrive-ot megnyomom a rec gombot és semmi. Ötletek ?
2018. aug. 6. 23:41
 1/8 A kérdező kommentje:
lehet meghibásodot ? de még új....
2018. aug. 6. 23:41
 2/8 anonim ***** válasza:
Azért mert valószínüleg 120 és 500 gb a tárhely követelmény. Egy sima pendrive tárhelye kevés. Nekem sem fogadta el először de elolvastam a haszn. ut-st. Javaslom, hogy te is így tegyél.
2018. aug. 7. 00:19
 3/8 A kérdező kommentje:
elfelejtettem írni hogy 1 tb os külső hddvel is próbáltam de semmi ....
2018. aug. 7. 00:58
 4/8 anonim ***** válasza:

Először ellenőrizd, hogy a TV látja-e a pendrive-ot, mondjuk tegyél rá egy képet, és hogy megnyitja-e?

Esetleg nem lehet, hogy valahol külön engedélyezni kell az adások felvételét? (Valami nóném TV-n a beállításoknál be kellett kapcsolni az "USB írás" - t)

2018. aug. 7. 05:17
 5/8 anonim ***** válasza:
Ne törd magad. Valszeg gyárilag le van tiltva. Van felvételi módról leírás a használatijában? Ha nincs, akkor hiába van gombod, "senki nem mondta hogy tud is felvenni", csak te hitted. Szakállas trükk.
2018. aug. 7. 06:49
 6/8 anonim ***** válasza:

#5 vagyok:

Ilyennek már én is ugrottam be, nem is egyszer!

2018. aug. 7. 06:51
 7/8 anonim ***** válasza:

Távirányító egyféle készült az egész tévécsaládhoz. Mert így olcsóbb.

Valamelyiknél működik a REC gomb, valamelyiknél nem.

Pontosan el kellett volna olvasni a tévé letölthető magyar nyelvű használati utasítását, _mielőtt_ megveszed.

Utólag már nem tehetsz semmit. A tévé nem rossz, működik, visszavenni nem fogják csak azért, mert te benéztél valamit.

2018. aug. 7. 08:55
 8/8 A kérdező kommentje:
valaki azt kommentálta a tvhez hogy nagyszerű mert hd felbontásban is képes tv adást rögzíteni , akkor én miért nem tudok ?
2018. aug. 7. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!