Az Xbox 360 tápegysége romolhatott el?
Figyelt kérdés
Tegnap kikapcsolt párszor,aztán a tápegység pirosan világított. Az Xbox elől nem világított egyáltalán,csak a hűtő rácsán belül a gépben láttam egy kis piros világítást. Érdemes vennem tápegységet? Ugye csak az lehet a baj? Nagyon bízom benne,hogy nem az Xbox rossz.:(2018. júl. 29. 14:08
1/3 anonim válasza:
(Tapasztalatbol tudom,hogy ezek a hivatalos hulyesegek nagyon keves esetben segitenek ,de egy probat meger)
A tapegysegek nem nagyon szoktak elromlani. Inkabb arra tippelnek ,hogy valami tulmelegedett/leegett (attol h nem volt tuz meg leeghetett).
Igazabol 1 probat mindenkepp meger az ,ha kiprobalod masik tapegyseggel ,de erre inkabb kerj kolcson, ne kolts feleslegesen. Ha beviszed egy korrekt ilyennel foglalkozo boltba (konzolvilag,konzolokszervize,shockwave,576 stb) akkor szerintem megtudod kerni az ott dolgozot ,hogy dugja mar ra neked egy tapra ,aztan ha csak az romlott el akkor veszel egyet naluk.
2/3 A kérdező kommentje:
Szia! Nagyon szépen köszönöm a válaszod és a sok segítséget! Tegnap ijedtembem gyorsan próbáltam utánaolvasni és amit belinkeltél azt is próbáltam,pihentettem és rádugtam egy másik tv-re,de ott valami halk ventilátor pörgést lehetett hallani kb.3 másodpercig,de nem a normális hangot és ennyi. :( Pár perc alatt is letud égni? Mert összesen maximum 4-5 percet volt bekapcsolva. Mármint először ki-be kapcsolt,utána sikerült bekapcsolni és maximum 4-5 percet ment,utána kikapcsoltam. Öcsém azt mondta,hogy előtte is csinált már ilyet,hogy nehezen kapcsolt be és világított a tápegység pirosan,de utána elmúlt és működött rendesen. A Konzolvilág sajnos pont bezárt nálunk,de legközelebb hozzánk Székesfehérváron találtam,ha arra járunk,akkor mindenképpen beviszem megnézetni. Nagyon szépen köszönöm még egyszer a segítséget! Nagyon kedves vagy! :)
2018. júl. 29. 18:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!