Milyen töltőt kell venni az XBOX One S elemeihez?
Két lehetőséged van. Vagy veszel egy play& charge kitet (xbox one) amiben van egy tölhető elem szett és kábel hozzá amiről tudod tölteni, vagy pedig veszel külön tölthető elemeket. A tölthető elemek jobban meg szokták érni és tovább is bírják.
Gyakorlatilag bármilyen tölthető AA elem (legalább kettő) jó a kontrollerbe. Érdemes olyan márkájú töltőt venni amilyen az elem. Érdemes legalább 1700mAh teljesítményűt venni.
Ha ajánlhatok márkát akkor én az eneloop-ot ajánlom. Tudsz venni 2-4-sok elemet egy csomagban akár töltővel. A normál változat 1900mAh. Szerintem érdemes legalább 4et venni és amíg játszol az egyik párral addig tölheted a másikat. Töltők közül vannak normál és gyorstöltők. A normálok kb 10 óra alatt töltenek fel egy párat, a gyorsak kevesebb akár pár óra alatt. Hosszútávon az elemeknek nem tesz jót a gyorstöltés, csökkenti az élettartamukat, ezért ha nem sürgős (pl van négy elemed ahogy mondtam) akkor a normál töltővel jobban jársz.
Rendec ceruzaelem kell bele, vagyis akku, ha tölteni akarod. Konnektoron keresztül kell tölteni, nem a kontrollerben. Nekem 4db energizer van, 2 kell bele. Az h mennyit bir, attol is függ milyen az elem, és h mit játszol, sokat rezeg e a kpntroller. Nekem kb 40 órát bir, tehát van h akár két hete is kibir. Ha lemerül pedig ott a másik 2, fél nap alatt fel lehet tölteni.
De akár kábellel is müködik, a telefontöltö kábel jo hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!