Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen töltőt kell venni az...

Milyen töltőt kell venni az XBOX One S elemeihez?

Figyelt kérdés
Meg egyáltalán milyen elemek kellenek bele? Mindegy milyen töltőt veszek, vagy speciálisan olyan töltő kell neki, amelyek konzolhoz való töltők? Mennyibe kerül egy ilyen töltő? Hány órát bírnak az elemek mielőtt tölteni kellene őket?

2018. júl. 28. 16:43
 1/2 anonim ***** válasza:

Két lehetőséged van. Vagy veszel egy play& charge kitet (xbox one) amiben van egy tölhető elem szett és kábel hozzá amiről tudod tölteni, vagy pedig veszel külön tölthető elemeket. A tölthető elemek jobban meg szokták érni és tovább is bírják.

Gyakorlatilag bármilyen tölthető AA elem (legalább kettő) jó a kontrollerbe. Érdemes olyan márkájú töltőt venni amilyen az elem. Érdemes legalább 1700mAh teljesítményűt venni.

Ha ajánlhatok márkát akkor én az eneloop-ot ajánlom. Tudsz venni 2-4-sok elemet egy csomagban akár töltővel. A normál változat 1900mAh. Szerintem érdemes legalább 4et venni és amíg játszol az egyik párral addig tölheted a másikat. Töltők közül vannak normál és gyorstöltők. A normálok kb 10 óra alatt töltenek fel egy párat, a gyorsak kevesebb akár pár óra alatt. Hosszútávon az elemeknek nem tesz jót a gyorstöltés, csökkenti az élettartamukat, ezért ha nem sürgős (pl van négy elemed ahogy mondtam) akkor a normál töltővel jobban jársz.

2018. júl. 30. 08:26
 2/2 anonim ***** válasza:

Rendec ceruzaelem kell bele, vagyis akku, ha tölteni akarod. Konnektoron keresztül kell tölteni, nem a kontrollerben. Nekem 4db energizer van, 2 kell bele. Az h mennyit bir, attol is függ milyen az elem, és h mit játszol, sokat rezeg e a kpntroller. Nekem kb 40 órát bir, tehát van h akár két hete is kibir. Ha lemerül pedig ott a másik 2, fél nap alatt fel lehet tölteni.

De akár kábellel is müködik, a telefontöltö kábel jo hozzá.

2018. júl. 30. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!