Melyik konzol a tartósabb?
Figyelt kérdés
Készülök venni konzolt. Vagy ps4 Slim lesz vagy Xbox One S, de még nem döntöttem el. Fontos szempont a döntésnel, hogy melyik a tartósabb, Melyiket kell kevesebbszer szervizelni, melyik birja tovább stb. Szóval ilyen szempontból melyik a nyerő?2018. júl. 27. 16:57
1/5 anonim válasza:
Szerintem az xbox tartósabb. De a ps viszont szebb. mondjuk nekem sosem volt ps em csak osztálytársaimnál játszottam vele.ja és szerintem az xbox kontroller sokkal jobb. Stabilabbnak érzem.
2/5 anonim válasza:
Xbox360-am volt, vettem mellé egy xbox one x-t. Soha nem kellett még szervizelni egyiket sem. Visszafelé kompatibilisek a játékok, a kontroller nagyon kényelmes. Szerintem a one s sem lehet rossz.
3/5 anonim válasza:
A jelenlegi generációban egyik gépnek sincs tervezési problémája, ugyanannyi (elenyésző) esélyed van rá, hogy bármelyik tönkremegy, főleg mivel mindkettő "S" konzol már egy újratervezett, hatékonyabb változata az alapgépeknek.
4/5 anonim válasza:
A ps4-et ajánlani tudom az exkluzívok miatt és a magyar nyelv miatt. A többi ugyan az. Kontrollere annyit ps4nek nagyobb, mint az xboxé, de kinek mi.
5/5 anonim válasza:
címek alapján dönts
mikkel akarsz játszani
a szoftverhez vedd a hardvert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!