Melyik konzol a tartósabb?

Figyelt kérdés
Készülök venni konzolt. Vagy ps4 Slim lesz vagy Xbox One S, de még nem döntöttem el. Fontos szempont a döntésnel, hogy melyik a tartósabb, Melyiket kell kevesebbszer szervizelni, melyik birja tovább stb. Szóval ilyen szempontból melyik a nyerő?

2018. júl. 27. 16:57
 1/5 anonim válasza:
Szerintem az xbox tartósabb. De a ps viszont szebb. mondjuk nekem sosem volt ps em csak osztálytársaimnál játszottam vele.ja és szerintem az xbox kontroller sokkal jobb. Stabilabbnak érzem.
2018. júl. 27. 20:19
 2/5 anonim válasza:
Xbox360-am volt, vettem mellé egy xbox one x-t. Soha nem kellett még szervizelni egyiket sem. Visszafelé kompatibilisek a játékok, a kontroller nagyon kényelmes. Szerintem a one s sem lehet rossz.
2018. júl. 28. 14:51
 3/5 anonim ***** válasza:
A jelenlegi generációban egyik gépnek sincs tervezési problémája, ugyanannyi (elenyésző) esélyed van rá, hogy bármelyik tönkremegy, főleg mivel mindkettő "S" konzol már egy újratervezett, hatékonyabb változata az alapgépeknek.
2018. júl. 30. 08:38
 4/5 anonim ***** válasza:
A ps4-et ajánlani tudom az exkluzívok miatt és a magyar nyelv miatt. A többi ugyan az. Kontrollere annyit ps4nek nagyobb, mint az xboxé, de kinek mi.
2018. aug. 17. 21:10
 5/5 anonim ***** válasza:

címek alapján dönts

mikkel akarsz játszani

a szoftverhez vedd a hardvert

2018. aug. 18. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!