Ha EAAccesrol vagy GamePassrol szedek le játékot az Xboxomra az Miben lesz másabb mintha megvenném?
Figyelt kérdés
Készülök Xboxot venni a héten es gondoltam, hogy veszek hozzá játékokat, de aztán valahonnan Hallottam ezekről, hogy így is lehet régebbi játékokhoz jutni (nekem jok a régiek is, nem kellenek a legújabbak). De ha igy veszem meg az olcsóbb, de miben másabb, "kevesebb" mintha megvenném rendesen? Nem játszhatok vele Online vagy nincs meg benne minden funkció vagy valami más gáz lesz vele?#játék #online #Xbox #konzol #Xbox LIVE #Xbox LIVE Gold #Xbox One #EA Access #Xbox One S #Xbox One X
2018. júl. 25. 19:58
1/2 anonim válasza:
Nem teljesen egyértelmű számomra a kérdésed.
Ha EAAcces vagy GamePass előfizető vagy akkor bizonyos játékokat ingyenesen játszhatsz, amíg az előfizetésed aktív. Gondolom ezekhez az előfizetésekhez tartoznak exkluzív akciók, arra gondolsz. Semmivel nem lesz kevesebb a játék ha azon belül veszed meg, ugyan úgy minden funkciója működik. Erre gondoltál?
2/2 anonim válasza:
Teljes játékok de csak addig tudsz játszani velük amig az előfizetés tart.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!