Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Most vettem egy LG Smart Led...

Most vettem egy LG Smart Led tv-t de nem jön elő egy műsor sem. Mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés
Egy t-mobilos Homi vevőegységem van amihez van egy olyan kábelem aminek mindkét végén az amit be kell dugni hosszú, vastag (nem tudom ennek a kábel fajtának mi a pontos neve), de az csak a vevőegységbe passzol, a tv-n nincs olyan ahová ezt be tudnám dugni. Más kábelem nincs hozzá.
2018. júl. 20. 19:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Amikor aktív a box, akkor kell a jelforrás gombot nyomni.

TV pontos típusa?

2018. júl. 20. 21:27
 12/13 anonim ***** válasza:

Ember! Hol indítottad a csatornakeresést? A tv-n vagy a boxon?

A box ha már használva volt nem kell csatornakeresés mert már le volt keresve, ha használtátok. Ugye a beltérire rá van kötve a külső parabolaantenna és a kívánt irányba néz?

A tv-n nem kell csatornakeresés, csak a kívánt jelforrást válaszd ki, ahova rádugtad a beltérit.

2018. júl. 20. 22:11
 13/13 A kérdező kommentje:
Sikerült! A kis kábel mintás gombbal kellett beállítani. És nem. Nem volt benne a leírásban hogy így kell.
2018. júl. 21. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!