Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Most vettem egy LG Smart Led...

Most vettem egy LG Smart Led tv-t de nem jön elő egy műsor sem. Mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés
Egy t-mobilos Homi vevőegységem van amihez van egy olyan kábelem aminek mindkét végén az amit be kell dugni hosszú, vastag (nem tudom ennek a kábel fajtának mi a pontos neve), de az csak a vevőegységbe passzol, a tv-n nincs olyan ahová ezt be tudnám dugni. Más kábelem nincs hozzá.
2018. júl. 20. 19:49
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Kölcsön kértem a testvéremtől egy kábelt ami az ő tv-jét köti össze a vevőegységgel, bedugtam de továbbra is azt írja ki hogy nincs programozva..
2018. júl. 20. 20:01
 2/13 anonim ***** válasza:
Scart vagy hdmi kábellel kell összekötni. A vevőegységedben ha le vannak keresve a csatornák, akkor kapcsold be. A tv-n meg válaszd ki a forrást. Azt ahova kötötted a beltérit, pl. hdmi 1-es vagy 2-es vagy scart.
2018. júl. 20. 20:23
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem is kell programozni a TV-t, a bemenetét kell átkapcsolni a forrásválasztóval (source / AV stb.)

Ha HDMI1-be dugtad, akkor arra és így tovább.

Utána szükség lehet a set top box menüjében a TV-t átállítani 4:3-ról 16:9-re, illetve a felbontást is 1080i-re, de ezt csak arra az esetre értem, ha hagyományos TV lett lecserélve.

2018. júl. 20. 20:27
 4/13 A kérdező kommentje:

Na jó, azt elfelejtettem odaírni hogy nem igazán értek ehhez szóval konyhanyelven írjátok már meg léyszi mit, hova,hogyan...:D

A HDMI kábellel összekötöttem, bekapcsoltam mindkettőt de azt írja ki, hogy "nincs programozva". Ezután annyit elértem hogy át tudtam menni a csatornák hangolására, ott le is keresi de nem talál semmit így visszamegy oda hogy nincs programozva.

2018. júl. 20. 20:38
 5/13 anonim ***** válasza:

Ahogy említettem, nem kell programozni egyáltalán, nincs mit lekeresni, mert nálad a vevőegység szolgáltatja a műsort.

Nem tudom, milyen távszabályzód van, nálam egy LG típuson Input gomb szerepel, azt kell nyomni.

Az érdekesség kedvéért megjegyezném, TV-szerelőként szoktak hívni ilyen beüzemelésekre is, aki nem ért hozzá, kénytelen szakembert hívni, noha egyszerű egyébként. (De ez nem bújtatott reklám, soha nem vállalok fórumon keresztül semmit, csak ez a helyzet.)

2018. júl. 20. 20:47
 6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) Nekem is LG van, de ezen nincs Input.Viszont van egy gomb amin ilyen kis kábel szerűség van és a leírásban az áll "A bemeneti jelforrás módosítása". Ez lehet az?
2018. júl. 20. 20:57
 7/13 anonim ***** válasza:
Ember, használati útmutató!!!!
2018. júl. 20. 20:58
 8/13 A kérdező kommentje:
Elolvastam, mint arra az előző kommentemben is utaltam, de nem jelent meg varázsütésre hogy mit kell csinálni ha egyszerűen nem akar sehova tovább lépni.. Ha nem tudsz segíteni, minek írsz? Ennyire unatkozol? :D
2018. júl. 20. 21:00
 9/13 anonim ***** válasza:

Kapcsold be a T-Home boxot is, hogy érzékelni tudja a TV.

Ahogy korábban szoktad a régi TV-vel, ugyanúgy legyen műsorra kapcsolva a box.

2018. júl. 20. 21:16
 10/13 A kérdező kommentje:
Be van kapcsolva :\ Bekapcsoltam, aztán ki, majd újra be.. Nem működik :\
2018. júl. 20. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!