Most vettem egy LG Smart Led tv-t de nem jön elő egy műsor sem. Mi lehet a probléma?
Nem is kell programozni a TV-t, a bemenetét kell átkapcsolni a forrásválasztóval (source / AV stb.)
Ha HDMI1-be dugtad, akkor arra és így tovább.
Utána szükség lehet a set top box menüjében a TV-t átállítani 4:3-ról 16:9-re, illetve a felbontást is 1080i-re, de ezt csak arra az esetre értem, ha hagyományos TV lett lecserélve.
Na jó, azt elfelejtettem odaírni hogy nem igazán értek ehhez szóval konyhanyelven írjátok már meg léyszi mit, hova,hogyan...:D
A HDMI kábellel összekötöttem, bekapcsoltam mindkettőt de azt írja ki, hogy "nincs programozva". Ezután annyit elértem hogy át tudtam menni a csatornák hangolására, ott le is keresi de nem talál semmit így visszamegy oda hogy nincs programozva.
Ahogy említettem, nem kell programozni egyáltalán, nincs mit lekeresni, mert nálad a vevőegység szolgáltatja a műsort.
Nem tudom, milyen távszabályzód van, nálam egy LG típuson Input gomb szerepel, azt kell nyomni.
Az érdekesség kedvéért megjegyezném, TV-szerelőként szoktak hívni ilyen beüzemelésekre is, aki nem ért hozzá, kénytelen szakembert hívni, noha egyszerű egyébként. (De ez nem bújtatott reklám, soha nem vállalok fórumon keresztül semmit, csak ez a helyzet.)
Kapcsold be a T-Home boxot is, hogy érzékelni tudja a TV.
Ahogy korábban szoktad a régi TV-vel, ugyanúgy legyen műsorra kapcsolva a box.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!