Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Létezhet, hogy egy új tévén...

Létezhet, hogy egy új tévén ne legyen csatornaszerkesztés menü?

Figyelt kérdés
Már tűvé tettem a menüjét is meg a 70 oldalas használati útmutatóját, és se átrendezni, se törölni csatornát nem lehet.
2018. júl. 14. 23:36
 1/5 anonim válasza:
Ha IPTVd van akkor a boxnak a menürendszerében kell azt állítgatnod (kedvencek beállítása, csatorna elrejtése stb)
2018. júl. 14. 23:46
 2/5 A kérdező kommentje:
Boxom nincs. Kedvenceket megtaláltam, bejelölgettem, odatett melléjük egy piros szívet, és akkor mi van? Csatorna törlés,áthelyezés, semmi ilyen nincs a menüben.
2018. júl. 15. 01:10
 3/5 anonim ***** válasza:
51%
Mivel bölcsen titkolod a tv tipusát, így nem igazán tud segiteni senki. Nekem a "Samun" van olyan menü hogy csatorna szerkesztés.
2018. júl. 15. 01:48
 4/5 anonim ***** válasza:
76%

Digitális rendszerekben a szolgáltatónak is van olyan beállítási lehetősége, amivel "központilag" tiltja a programszámok átrendezését, bár lehet olyan TV is, ami ezt viszont ignorálja.

De lehet olyan TV, ami nem engedi, láttam én is ilyet.

Szolgáltatót is elfelejtetted említeni mellesleg.

2018. júl. 15. 08:58
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, különösen a harmadikat, amiből megtudtam, hogy a kedves válaszoló tévéjén, az enyémmel ellentétben, van csatornaszerkesztés menü. Ez sokat segített :)))))

Megtaláltam a megoldást: a kedvenceket a bejelölés sorrendjében rakja sorba, tehát a kívánt sorrendben jelölgettem be őket, majd átállítottam, hogy ne az összes csatorna jelenjen meg, csak a kedvencek.

2018. júl. 15. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!