Létezhet, hogy egy új tévén ne legyen csatornaszerkesztés menü?
Figyelt kérdés
Már tűvé tettem a menüjét is meg a 70 oldalas használati útmutatóját, és se átrendezni, se törölni csatornát nem lehet.2018. júl. 14. 23:36
1/5 anonim válasza:
Ha IPTVd van akkor a boxnak a menürendszerében kell azt állítgatnod (kedvencek beállítása, csatorna elrejtése stb)
2/5 A kérdező kommentje:
Boxom nincs. Kedvenceket megtaláltam, bejelölgettem, odatett melléjük egy piros szívet, és akkor mi van? Csatorna törlés,áthelyezés, semmi ilyen nincs a menüben.
2018. júl. 15. 01:10
3/5 anonim válasza:
Mivel bölcsen titkolod a tv tipusát, így nem igazán tud segiteni senki. Nekem a "Samun" van olyan menü hogy csatorna szerkesztés.
4/5 anonim válasza:
Digitális rendszerekben a szolgáltatónak is van olyan beállítási lehetősége, amivel "központilag" tiltja a programszámok átrendezését, bár lehet olyan TV is, ami ezt viszont ignorálja.
De lehet olyan TV, ami nem engedi, láttam én is ilyet.
Szolgáltatót is elfelejtetted említeni mellesleg.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, különösen a harmadikat, amiből megtudtam, hogy a kedves válaszoló tévéjén, az enyémmel ellentétben, van csatornaszerkesztés menü. Ez sokat segített :)))))
Megtaláltam a megoldást: a kedvenceket a bejelölés sorrendjében rakja sorba, tehát a kívánt sorrendben jelölgettem be őket, majd átállítottam, hogy ne az összes csatorna jelenjen meg, csak a kedvencek.
2018. júl. 15. 23:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!