Zoley6 kérdése:
Szervusztok! E-book olvasót vennék. Eddig tabletet használtam. Ami tetszett: az állítható fényerő, magyar menü, több formátum kezelése, több felhasználós könyvjelző, szótár? Hangos felolvasás. Köszi a segítséget, Zoley.
Figyelt kérdés
Fürdőkádban, porkamrában ritkán olvasok.#e-book olvasó #E könyv olvasó
2018. jan. 31. 19:18
1/19 anonim válasza:
Na Zoley! Akkor először is tisztázzuk, oszlassunk el egy általános félreértést. Az e-book olvasó nem tablet, a tablet nem e-book olvasó. Teljesen más technológia. Egy e-book olvasón nem tudsz fényerőt állítani, mert nincs hátsó megvilágítása, mint a tabletnek vagy a telefonnak. A magyar menü és a könyvjelző rengeteg készülékben meg van. Viszont hangos felolvasás? Talán csak a legdrágábbakban, de lehet, hogy még azokban sem.
2/19 Ypszilon1980 válasza:
Jó egyébként az ebook, de létezik ilyen szövegfelolvasós eszköz is, eléggé drága, látássérülteknek, vakoknak csinálták, de több 100ezer, nem véletlenül. Elvileg létezik ebook-ra is hasonló, de még sosem láttam, viszont nem hiszem, hogy jól működne, eléggé lassú ahhoz.
Minden ebook több formátumot kezel, de inkább mobi legyen mind.
Állítható fényerős is létezik.
A kérdés az, hogy minek ennyi kritérium.
Vagy ebook-ot veszel vagy marad a tablet akkor, ha annyira megfelel, abban van szövegfelolvasó is.
3/19 anonim válasza:
Ypszilon1980, kérlek mutass nekem egy állítható fényerős e-bookot köszi!
5/19 Ypszilon1980 válasza:
Vagy Amazon Kindle Paperwhite 3.
6/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Közben találtam egy gépet, ami kb az amit keresek. Pocket Touch HD2. Esetleg tapasztalat?
Az Icarusnak utána nézek. Zoley.
2018. febr. 1. 18:11
7/19 Ypszilon1980 válasza:
Nekem is Pocketbook van, bár ez régebbi, de én szeretem, nagyon jó és élesek a betűk rajta, csak ezen nincs háttérvilágítás. Nekem tetszik ez a Pocket Touch HD2, szerintem jó, viszont szerintem drága. Ennél még a Kindle is olcsóbb. Bár az igaz, hogy ebben van kékfény szűrés, de ha van rá pénzed és nem sajnálod rá, akkor én támogatom, rossz véleményt nem találtam róla.
8/19 anonim válasza:
Ezeknek egyiknek sem megvilágítása van, hanem felülről kapott segédfénye. Nem mindegy!
9/19 Ypszilon1980 válasza:
#8: Eredményben mi a különbség szerinted?
10/19 anonim válasza:
Óriási, de nem fogok vitatkozni veled, mert láthatóan nem értesz hozzá. Kérdezd meg szakmai fórumon, hogy mi a különbség egy hátsó megvilágítású kijelző és egy e-book, lámpával megvilágított kijelzője között. A LED és fénycső megvilágítású eszközök nem véletlenül kapják hátulról a fényt, ugyanis ez a legoptimálisabb a színek megfelelő megjelenítéséhez. Nem is értem, hogyan jöttek ide a hátsó megvilágítású kijelzők. E-bookban nincs ilyen, és kész. Mint az közismert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!