Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mi a véleményetek az Sbox...

Mi a véleményetek az Sbox Hs-401 "Gamer" fejhallgatóról?

Figyelt kérdés

2018. júl. 12. 19:09
 1/8 anonim ***** válasza:
Sokat segit a celzasban. Igazi gamer cucc.
2018. júl. 12. 19:21
 2/8 A kérdező kommentje:

Őőő,neharagudj,nemtudom eldönteni,hogy ironizálsz ,vagy komolyan mondod:D

Elképzhelhető,hogy egy fejhallgató segít a célzásban ,mivel hallod vele ,hogy merre van a játékos:D

2018. júl. 12. 19:34
 3/8 anonim ***** válasza:
Ironia volt a "gamer" miatt :) amugy tobb xp-t is ad es autoversenyeknel jobban gyorsul az auto.
2018. júl. 12. 19:37
 4/8 A kérdező kommentje:
A "Termék" nevezi magát "Gaming Headset"-nek ,de az ára miatt én kételkedem benne...:D ezért kértem véleményt
2018. júl. 12. 19:42
 5/8 anonim ***** válasza:
Oke, de mi a gamer funkcio egy fulesben? Mit varsz?
2018. júl. 12. 19:46
 6/8 A kérdező kommentje:

Van rajta mikrofon - Jatekoknal nemrossz dolog...

Kenyelmes - Hosszabb tavon megint csak jo

Zajcsokkentes - Megint csak jo dolog.

De itt igazabol a kerdes pont az volt ,hogy mik a velemenyek rola,ne en olvassam mar fel a leirasat😅

2018. júl. 12. 20:18
 7/8 anonim ***** válasza:
De mi benne a gamer? Mivel masabb, mint egy nem gamer csodaszoval arult mikrofonos fulestol? Arra proballak ravezetni, hogy a gamer szo csak parasztvakitas.
2018. júl. 12. 20:21
 8/8 A kérdező kommentje:
Nemtudom,engem konkrétan erről a tipusról érdekelnek a vélemények:D Egy komolyabb gamer füles általában sokkal jobban néz ki mint egy sima (nyilván ez csak esztétika) valamilyen szinten érezhető egy fülesen ,hogy gamer...régebben 2 adatait tekintve ugyanulyan fejhallgatóm ,viszont az egyiknek a nevében ottvolt a "Gaming" szó,azzal jobban hallottam pl a trappot (lépkedést) ,szóval ha adatok szerint nem is jobb semmivel mint egy sima,mégis csak érzed a különbséget játékoknál...
2018. júl. 12. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!