1/5 anonim válasza:
Nekem nem kellene, a szivacsos rész kicsinek tűnik, így az nyomná a fülem. A mikrofonba a szál hamar megszakad, ha sokat hajtogatjuk.
2/5 anonim válasza:
Igen, nekem is a szivaccsal lenne a gondom.Volt már pár fülesem és volt köztük hasonló szivacsos és nagyon fájt tőle a fülem pl 2 óra kockulás után :)
3/5 A kérdező kommentje:
Ezt néztem én is kéne valahol megnézni élőben vagy nem tudom :) másik az lenne hogy hasonló árplafonnal tudtok mondani valami jó gamer fejhallgatót?
2011. máj. 2. 17:59
4/5 anonim válasza:
5/5 anonim válasza:
[link] vegyél iet ezen külön vibrálo szar is van ami jobban kiemeli a mély hangokat tehát pl a trapot nekem is ien van és nagyon jo és nem nyom meg semmi és bőrfejpántja van :D és te tudod rajta állitani a vibráciot :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!