Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Miért nem közvetít élő képet...

Miért nem közvetít élő képet a drónom?

Figyelt kérdés
Vettem egy DJI Phantom 3 advanced drónt használtan. Amikor kipróbáltuk vásárlás előtt akkor tökéletesen működött, most viszont nem tudom használni, mert nincs élő kép a telefonomon. A kép sötét, és van egy pirosan villogó fény, ezzel a felirattal: Remote Controller Signal Weak. Semmilyen adatot nem jelenít meg az app. A motorokat egyébként be lehet indítani.

2018. júl. 8. 13:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Távirányító jel gyenge
2018. júl. 8. 14:03
 2/4 A kérdező kommentje:
Azóta kipróbáltam a párom telefonjával is, (mind a kettő Huawei p9 lite 2017) azzal működött, de amikor kiléptem az app-ból és újra próbáltam, akkor már az is ugyan azt a hibát jelezte.
2018. júl. 8. 19:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Inditsd újra a telót, úgy próbáld.
2018. júl. 9. 08:39
 4/4 A kérdező kommentje:
Próbáltam úgy is, már többször újra telepítettem az appot, de úgyse működik.
2018. júl. 9. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!