Melyik Bluetooth hangszórót éri meg manapság megvenni?
Rég tervezem egy JBL Xtreme vásárlását, de régebben nagyon magas ára volt, úgyhogy kinéztem a Charge 3-mat, viszont most nézem hogy árban már alig különbözik a 2.
Aztán rátaláltam a Harman Kardon-ra és abból az Onyx studio 3 nagyon bejött, halottam élőben is és szerintem jobb hangja is van mint a JBL-eknek. Viszont negyed annyit bír töltés nélkül mint a JBL-ek és a hordozása is nehézkes. Szóval melyiket lenne érdemes megvenni (nem csak a felsoroltak közül), ha a szempontok:
-Aránylag hosszú működési idő (10 óra körül, felett)
-Jó hangzás (magas, mély -basszus-, közép, torzítások nélkül)
-Hordozhatóság (ha táskába belefér már jó)
-70-80ezer forint alatt
Szerintem a Charge 3-mat vedd meg, a könnyebb hordozhatósága és, a hosszabb üzemideje miatt is, de a hangminőségéről nem tudok nyilatkozni.
Csak az Onyx studiot tudtam kipróbálni az egyik auchanban de sajnos egy ott dolgozó nagyon hamar kikapcsolta pedig nem volt (annyira) kirívó amit halgattam rajta.
A hangminősége az onyxnak hát... jó jó, de... két Videoton DC 2050-es lazán porba alázza.
Ja és ezzel próbáltam ki: [link]
ÉN is a Charge 3 felé hajlok inkább, de az Xtreme-nek elvileg sokkal jobb basszusa van és hangosabb is és 10000mAh-s akksija van, ráadásul csak egy 10-essel drágább. Viszont hallottam olyanokat is hogy semmi különbség nincs a kettő között csak méretben, ennek valahogy nem tudok hinni, de arra elég hogy elbizonytalanítson. Rengeteg YT videót néztem és nézek is róluk, de a videóban nem jön át úgy a különbség. :/
#1 nem is gondoltam, hogy 2 nagy hangfal lenyomja az egymagában a kis bluetooth hangszórót. :D
#2 Jónak tűnik az a Charge 2+, de sajnos már nem lehet kapni. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!