Ha egy helyett 2 RCA hosszabbítót használok, azzal kiküszöbölhetem az elhalkulást?
Van egy Serioux HT5100C hangfalam, aminek rövidek a vezetèkei, a hátsó 2 mèg a szoba felèig sem èrnek hátra èzèrt vettem hozzá 15 mèteres rca toldó kábeleket. De nem működnek jól mert ha a toldót használom akkor alig a negyedère csökken a toldott hangszórók hangereje.
De tegnap az emagon az èrtèkelèsek közt azt olvastam hogy ha vastagabb kábelt használ akkor nem halkul el.
Demost ez egyrèszt igaz? Másrèszt ha igen akkor egyben kell a kábelnek vastagabbnak lennie vagy lehet úgy is hogy 2 pár kábelt forrasztok 1 pár dugó közè?
Még valami! A párhuzamos kapcsolásról annyit, hogy ne akarj szarból várat építeni. Szerelhető RCA fej, hangfal-kábellel. Ne taknyolj.
Két külön ér, és darabonként, tehát külön-külön ilyen vastagok, ilyet még tudok venni, ha lesz rávalóm, addig meg akkor így úgyse nyúlok hozzá. De szerintem a legjobb az lenne ha szét tudnám szedni a szateliteket, és direkt a hangszóróra forrasztanék, de az macera mert ragasztott, és nem vagyok benne biztos hogy összetudnám úgy ragasztani utána hogy az ne essen szét.
Amúgy ezért írtam ki, mert ha azt írjátok hogy úgy is jó, és tényleg jó, akkor jó mert meglévő anyagból dolgozhatok, meg olvastam ezt a vastagság dolgot, csak azt nem tudtam hogy egybe kell-e vastagabbnak lennie vagy úgy is jó ha két vékonyabb eret kötök össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!