Rosszat tesz a PS3-nak, ha hosszabbítóba van bedugva, és éjjelre mindig kikapcsolnám a hosszabbítót?

Figyelt kérdés

2012. jan. 7. 18:21
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem kell mindig áramalatt lennie.
2012. jan. 7. 18:22
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem értem, ez miért lenne rossz?

Amikor megvetted akkor sem volt bedugva a konnektorba (akkor kicsit nehéz lett volna elhozni a boltból), és mégsem lett semmi baja.

Természetesen legyen kikapcsolva, mielőtt áramtalanítod, de amúgy semmi baja nem lesz.

Amúgy a PS3 valami 0,XXXX wattot eszik kikapcsolt állapotban, talán havi 10-20 forintot, szóval csak az miatt felesleges lenyomni a hosszabbítót.

2012. jan. 7. 19:04
 3/7 anonim ***** válasza:
Megmértem fogyasztásmérővel a ps3-am(slim 160GB) fogyasztását kikapcsolt állapotban. 12 wattot mutatott(nem tudom ez az adat mennyire pontos), ez kb. 400 ft havonta.
2012. jan. 7. 19:25
 4/7 anonim ***** válasza:

Most direkt utánanéztem, cnet-en 1,5W-ot írtak kikapcsolt állapotban, egy másik honlapon meg 1,9-et.

Pár fórumot is végigjártam, ott már 10W-okról beszéltek, de én egy cnet-nek jobban hiszek, de még ha nem is, az a 10-15 W sem vág a földhöz senkit.

Amúgy neked nincs bekapcsolva a Remote Play?

Mert akkor nem kapcsol ki teljesen.

2012. jan. 8. 14:11
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem az áram miatt, hanem abba a hosszabbítóba van bedugva a router is, az meg villog és nagy fényt ad, zavar alvásnál. Mi az a remote play?
2012. jan. 10. 19:20
 6/7 anonim ***** válasza:

Az, hogy a PSP-vel össze lehet kötni wifin keresztül, és akkor a PS3 képe a psp-n jelenik meg, de játék közben nem használható.

És ilyenkor nem kapcsol ki teljesen a ps3, a ventik is még járnak, stb.

2012. jan. 10. 21:20
 7/7 A kérdező kommentje:
Értem, köszi. Nincs. : d
2012. jan. 11. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!