Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Tudnátok segíteni autohifi terén?

Tudnátok segíteni autohifi terén?

Figyelt kérdés

jelenleg egy dld dl 12 800/1600W-os nyomó van benne de szeretnék egy minőségibbet, nem baj a kisebb.

milyen nyomót ajánlotok, illetve erősítőt? monoblock lenne a legjobb.

Ilyenkor illene egy jó akksi? most 55ah-s van benne de mikor felnyomom a hangerőt a lámpa villózdik :D akkor már egy kondi is kelle nem?

2018. jún. 30. 10:12
1 2
 11/11 dirtboy ***** válasza:

Már lassan két éve semmilyen,autó váltáskor eladtam a hifi rendszert a régi kocsiból. Az újat meg sajnálnám rá hogy átszabdaljam.

Amúgy SQ /hang minőség/ területen mozogtam,bár versenyre nem jutottam el mert egy volt itt a közelben miskolcon de akkor még nem volt jó a rendszerem,utána meg már mind messze volt,annyit én nem utazok azért hogy induljak egy versenyen.

egyébként az utolsó rendszerem egy 6 hangszórós aktív rendszer volt.

pioneer deh 80prs fejről vágtam minden hangszórót.

micro precision 7.28 magas,focal K2 power 165 mélyközép,és két gladen rs12 volt.

a szett erősítője pedig helix hxa400mk2 volt.

a nyomóknak pedig volt dls cad15 aztán az végül leégett a nyári hőségben egy rosszul érintkező hő kapcsoló miatt.

utána már nem is tudom pontosan mi is volt,hifonics volt a végén de a típust már nem tudom,azt hiszem brutus volt nem zeus.

2018. júl. 2. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!