JBL Charge vagy JBL Extreme?
Figyelt kérdés
Melyik hordozható hangcuccoc vegyem meg? Valójában ugyanaz a kető csak az xtreme kétszer "nagyobb", ami gyanús mivel nem sokkal drágább...van valakinek tapasztalata ezekkel a kütyükkel?2018. jún. 27. 22:33
1/7 anonim válasza:
Az extreme nagyobbat szól, gondolom ez a cél.
2/7 anonim válasza:
Én próbáltam mindkettőt, Charge3 meg Pulse3 van is itthon.
Az extreme nagyobbat szól mindkettőnél és nagyobb basszust is produkál.
Viszont most már van az Extreme2, már olyat érdemes venni!
3/7 anonim válasza:
A Charge 3 és az Xtreme között azért kicsi az árkülönbség mert az Xtreme egy évvel a Charge 3 elött jelent meg.
Én a charge 3-at választanám mivel sokak szerint a Charge 3 jobban is szól mint az Xtreme és ráadásul még teljesen vizálló is.
4/7 anonim válasza:
Nem ismerem az eddig felsorolt Jbl-eket, de nekem egy Charge 2+-om van, ami a méretéhez képest nagyon jól szól, vízálló is és nagyon strapabíró (túlélt már 3 "esés"-t). Akciósan 30-ért vettem még tavaly, annyit simán megér. Most nem tudom mennyibe kerül, de nagyon jó kis cucc, csak ajánlani tudom!
5/7 anonim válasza:
Azt még hozzátenném, hogy van egy hátránya a Charge 2+-nak, mégpedig az, hogy sajnos egyetlen más Jbl hangszóróval sem köthető össze, így csak önmagában használható. Ezt leszámítva nagyon jó.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi. És ezek 3,5 mm jack kábellel is működnek? És még annyi, hogy 70 hz alatt tényleg nem ad ki semmit? Logikus hogy nem fogom vele ledönteni a házat, de 20-40 wattnál azért az 50 hz kimehetne, nem?
2018. jún. 30. 00:34
7/7 anonim válasza:
1. A Charge 3 65 Hz-től, a Charge 2+ 75 Hz-től "indul".
2. Jack csatlakozón keresztül szerintem nem működnek, bár én az enyémet még nem próbáltam, de nem tartom valószínűnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!