JBL Charge 3-ra bárki - bármikor rácsatlakozik. Mit lehet tenni ellene?
Figyelt kérdés
Röviden annyi, hogy ha Bluetoothon rá vagyok csatlakozva, akkor bárki, aki a telefonján megkeresi azt Bluetoothon és ranyom, akkor szó szerint lelök róla és az ő zenéje szól. (YouTubeom leáll, az ő zenéje megy, elindítom a YouTubeot az én zeném megy, övé leall, mintha ketten lennenk rajta.)2018. jún. 11. 19:49
1/2 anonim válasza:
20 méteres körzetbe van, megkeresed és megvered :D
Nekem egy noname hangszóróm van, ugyanez a hiba, bár elég ritkán fordul elő mert pl buszon vagy ilyesmi zsúfolt helyen nem használom. Csak tesóm szórakozik vele néha.
Nem ismerem testközelből a Charge3-at, de enyémen biztos nem lehet beállítani semmi jelszót, meg nincs pair button se, tehát enyémen megoldhatatlan, ha a tiéden sincs akkor nagy valószínűséggel dettó.
2/2 anonim válasza:
Csak akkor tud rácsatlakozni, hogyha benyomod a Bluetooth gombot, kivéve ha már egyszer párosítva volt.
Ha az utóbbi lehetőség áll fent, akkor csinál rá egy gyári visszaállítást, az törni a párosításokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!