Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Számítógép nem kapcsol be?

Számítógép nem kapcsol be?

Figyelt kérdés
Van egy számítógép ami kb. egy éve nem volt használva. És most kapcsolnám be de nem indul el csak bekapcsol felpörögnek a ventilátorok, és csak kattog de nem ad képet. Mi lehet a gond? Hogyan lehetne megoldani?

2018. jún. 27. 10:19
 1/5 anonim ***** válasza:
kábelek csatlakoztat, megigazít, ha kell kicserél
2018. jún. 27. 10:24
 2/5 A kérdező kommentje:
Megnéztem de úgy sem jó.
2018. jún. 27. 10:30
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem szerelőhöz vidd és kösd ki, hogy x ezer forint a plafon, amit hajlandó vagy a javításért fizetni. Ha afeletti a költség (azt úgyis 10 perc alatt látja, amint szétkapja a gépet), akkor NEM tartasz rá igényt. (Mondjuk ha 100.000-ért cserél benne ezt-azt, akkor nem érdemes azt megengedni, mert annyiért már kapsz egy új gépet.)

Itt, ahol laikusok vannak tömegével, látatlanban még ha szakember olvasná a kérdésedet, se tudná megmondani, hogy mi a gáz a gépeddel.

Amúgy én első nekifutásra egy porszívózással kezdeném, már, ha asztali gépről van szó.

2018. jún. 27. 10:37
 4/5 Wadmalac ***** válasza:

Még egy tipp, alaplapi elem megdöglött, boot-beállítások elfelejtődtek.

Akkor viszont bootba lépés lehetséges, ott újra kell állítani a nem-default beállításokat, pl. proci settings, elsődleges boot device stb. és utána indulni fog.

Akkor kell egy elemcsere az alaplapon és kész.

2018. jún. 27. 11:22
 5/5 anonim válasza:
Pasztázd újra a processzort és úgy menni fog
2018. aug. 5. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!