Miért nem kapcsol be a gépem?
Figyelt kérdés
A PCX-től rendeltem, nem kértem összerakást. Egy informatikus ismerősömmel raktam össze. Eleinte működött de nem volt kép, újra összeraktuk de most már nem kapcsol be. Mit csináljak vele?2017. jún. 27. 12:36
1/2 anonim válasza:
Az informatikus ismerősöd mit mondott mi a baja ?
2/2 Fecóka2 válasza:
Szia!
A hiba hátterében először az állhatott, hogy a vásárolt CPU-dat az alaplapod csak bios frissítés után enné meg. Soxor futottam ebbe bele. Az újbóli összerakásnál meg valamit elvétettetek.
Javasolnám, hogy vidd el egy számtech boltba ahol egy kisebb cpu-val felélesztik, meg bios upgradeolják és utána már a te CPU-dal is menni fog. Javasolnék is egy boltot, de sajnos akkor ezt a hozzászólást a moderátor likvidálná. Pedig eléggé nagy tapasztalattal rendelkeznek pont ilyen ügyekben is. Ha érdekel melyik cég a szívem csücske, irj privit.
üdv.
Fecóka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!