Hangfal rákötése erősítő re?
Rá van írva a hátuljára, hogy mi a minimum ohm amit rá köthetsz, gyakorlatilag szerintem 4 alá ne menj , de jó rég óta , tele vannak védelemmel, így meg ölni nem tudod.
Én itthon kb-. 3 ohm-on használom, az igaz hogy nem hajtom a végletekig, de ha melege lenne, max le kapcsol.Volt olyan erősítőm ami nem kapcsolt le, csak akkor mikor füstőlt és büdös volt, de az házi gyártmány volt, nem éppen házimozi erősítő.
Stan:Używany
Faktura:Wystawiam fakturę bez VAT
Waga (z opakowaniem):11 [kg]
Szerokość produktu (cm):43
Wysokość produktu (cm):15
Głębokość produktu (cm):42
Waga produktu (kg):8
System dźwięku:5.1
Dekodery dźwięku:brak
Liczba wejść HDMI:0
Liczba wyjść HDMI:0
Liczba cyfrowych wejść optycznych S/PDIF:0
Komunikacja:brak
Funkcje:radio FM
Impedancja głośników (Ω):8-16
Liczba cyfrowych wyjść optycznych S/PDIF:0
Liczba cyfrowych wejść koaksjalnych:0
Kolor:Czarny, Tytanowy
Érdekes, hogy magyar le írást nem találni 8-16 ohm ig irja,
De ha lejjebb mész az ellenálással , nagyobb teljesítményt ad le, mint amire tervezték, ez nagyobb melegedéssel jár. De ezzel aligha teszel benne kárt.Sok erősítőt meg őltem már egy kicsit , ami közös volt bennük , hogy régi vagy ház gyártmányuak voltak.
A mostani erősítőket elég nehéz tönkre tenni ,Mert hő és zárlat védelem is van bennük.
És ha csak nem házibulit csinálsz vele, még nem is fog melegedni, annak ellenére, hogy alacsonyabb ohm on hajtod a kelleténél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!