Milyen hangkártyát érdemes vennem? A rendszer többi elemei lent!
Jelenleg alaplapi van. Alc 892-es.
Az erősítő Cambridge audio azur 540a, hangfalak Kef Q5. Profi 4mm kábelekkel. Szóval ilyen 10 maximum 12 ezer körül gondolkodom. 90%ban zenére kellene. Ha tudtok linkelhettek is. Használt is játszik,sőt!
A válaszokat előre is köszönöm!
30e körül merem ajánlani az Audioquest DragonFly-t (szvsz a rendszered megérdemelné legalább ezt a kategóriát), de ha mindenképp 10k körül gondolkodsz, ebben a cikkben nézelődj:
Biztos jobb hangot kapsz vele mint az alaplapi hangkártyáról.
Hallgatod más forrásról is ezt a rendszert egyébként?
Mert ha nem akkor azért érdemes költeni egy jó hangkártyára, megérdemli, ha már kábelből is minőségit vettél, akkor ezen szerintem ne spórolj, mert igazából ha kábelből valami vettél volna 400 Ft/m-s német kábelt, meg mellé egy jobb hangkártyát, akkor jobb minőséget értél volna el mint egy fordítva.
Akkor érdemes lenne beruháznod legalább egy ilyenre.
Megérdemli ez a rendszer. :)
Belső hangkártyáktól engem visszatartottak mikor vásároltam, állítólag hajlamosak felvenni a gép zaját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!