Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen erősítőt vegyek otthoni...

Milyen erősítőt vegyek otthoni gyakorlásra?

Figyelt kérdés
Amit néztem az a [link] vagy [link] vagy [link] vagy [link] vagy [link] . Otthoni gyakorlásra kellene, leginkább rock-ot de minden mást is játszanék. Egy Zoom multieffektet is vennék hozzá.

2018. jún. 14. 16:39
 1/2 anonim ***** válasza:

Hát ennyiért a Peavey lenne jó szerintem.

Az később is jó lesz otthonra. Én is most akarok venni egy kis hordozható motyót itthonra a 400w-os Hiwatt fej-láda mellé. Mondjuk én egy Orange Micro Darkban gondolkozok,a kis ládájával,szöval nem egy kategória.

A Zoom multi viszont max 2 évig lesz jó,szóval vegyél használtat. Utána úgyis megunod és valami igényesebb cuccra váltasz. (Egy normálisabb multi 80 ezer felett van,bár én az analóg kisvonatomra esküszök,ami dupla annyi,de jobban is szól)

Arra viszont jó hogy amíg kezdő vagy addig eljátszadozz vele,kikisérletezd hogy milyen effektek jönnek be.

2018. jún. 14. 16:56
 2/2 A kérdező kommentje:
Esetleg még a [link] vagy [link] Köszi a válaszod, megfontolom 😃
2018. jún. 14. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!